SIMIRádce

Funkce k podpoře prodeje zboží

admin simona | 10.6.2012 | 349× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

V sekci Můj obchod se skrývá mnoho funkcí, které Vám usnadní správu Vašeho obchodu na Simiře.

V sekci Můj obchod se skrývá mnoho funkcí, které Vám usnadní správu Vašeho obchodu na Simiře.

Pokud po přihlášení najedete myší na jakýkoliv Váš produkt va Vašem obchodě, objeví se symbol tužky. Po najetí na tento symbol se zobrazí několik funkcí.

Upravit - po kliknutí na tuto funkci se dostanete na formulář Vložit zboží a zde máte možnost upravit vložené údaje, upravit výřez fotografie, nahrát novou fotografii či zvolit jinou fotografii výrobku za hlavní foto. Hlavní foto se zobrazuje ve výpisech zboží, vedlejší foto jsou vididelné na detilu výrobku.

Klonovat - tato funkce Vám ulehčí vkládání podobného zboží. Po kliknutí na tuto funkci se Vám oteře formulář vložit zboží daného výrobku. Vy zde doplníte pouze název, počet ks a fotografie a můžete upravit ostatní kolonky. Po stisknutí tlačítka klonovat zboží vložíte zboží.

Skrýt/Odkrýt - touto funkcí můžete skrýt či následně odkrýt Vaše zboží pro ostatní návštěvníky Simiry a Vašeho obchodu. Vy po skrytí zboží Vaše zboží vidíte zastřeně, pro ostatní návštěvníky je toto zboží skryto. I po skrytí zboží můžete své zboží upravovat či klonovat.

Přidat do výběru - i z vlastního obchodu můžete přidat zboží do výběru na hlavní stránce (jinak se do výběru používá ikonka mašle)

Placený výběr - tato funkce Vám umožní kdykoliv umístit Vaše zboží na hlavní stranu do boxu Prodejci doporučují či do horního boxu na výpisy z kategorií.

Hop - top - touto funkcí topujete vybraný produkt, neboli ho posouváte na přední místo ve výpisech celého sortimentu a ve výpisech jednotlivých kategorií sortimentu. Na fialovém boxu Můj obchod je uveden datum a čas kdy můžete topovat kterékoliv zboží z Vašeho obchodu. Podrobněji v novinkách - Jak topovat.

Vytvořit banner - zde si můžete vytvořit banner s jedním produktem. Kliknutím na tuto funkci si vygenerujete Simira banner - do textu si můžete zadat název Vašeho obchodu či jiný text, který se zobrazí pod fotografií produktu.

Toto byly funkce, které se zobrazí na produktu po najetí myši na symbol tužky na produktu.

Další funkce jsou v sekci Můj obchod na fialovém panelu.

Editovat kategorie - zde si můžete vytvořit svoje vlastní - osobní kategorie a podkategorie. Tato funkce umožní přehledné uspořádání zboží ve Vašem obchodě pro zákazníka a Vám umožní snadněji spravovat obchod, zejména při použití funkce Hromadné úpravy.

Hromadné úpravy -  tato funkce Vám usnadní změny cen zboží, změny cen  poštovného či hromadné skrytí Vašeho zboží. Tyto hromadné změny můžete učinit u všeho zboží, či diferencovaně podle vlasních - osobních kategorií.

Slevový kód - můžete odměnit zákazníka slevou při nákupu zboží ve Vašem obchodě. Zvolíte si procento slevy a vygenerujete slevový kód.  Tento kód se dá uplatnit pouze ve Vašem obchodě a zákazníkovi ho můžete zaslat vnitřní poštou či okopírováním totoho kódu vystisknout  a zaslat zákazníkovi v balíčku se zbožím.

Banner - pokud máte minimálně 4 ks zboží ve Vašem obchodě, pak si můžete vygenerovat velký banner. Podrobný návod na blogu  Propagujte své výrobky na sociálních sítích - admin blogy.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)