SIMIRádce

Jak nosit náramky z kamenů?

barribate | 9.11.2019 | 18660× zobrazeno | hodnocení: 0 | 2 komentáře

Na které ruce je vhodné nosit náramky z kamenů...

Možná si někdo z vás klade otázku, zda je úplně jedno, na které ruce nosit harmonizující kameny nebo jsou na to nějaká pravidla. Pravidla samozřejmě existují, je ale dobré poslouchat intuici. Jsou známy dva způsoby, využít právě vaší intuici nebo "kamenných" pravidel :).

Můžete nosit náramky na rukou, jak je vám to příjemné, počet náramků je na vás...na jedné ruce, někdo zase neodejde z domu bez jediného náramku (já), někdo nesnese nosit určitý náramek vyloženě na levé ruce (také já, například ametyst) a může pociťovat mravenčení, někdy až tupou bolest. To se s vámi náramek snaží souznít a pracovat na vás, pak se bez něho ani nehnete, ale pokud je to bolest taková, že vám skoro odpadává ruka, zrovna jej nepotřebujete a raději ho ten den nechejte doma (obdobný příklad - když se vám náramek ztratí, kámen se rozbije, někdo vám jej odcizí...),kámen prostě už nemáte mít, nepotřebujete jej, takže si nemusíte zoufat.

Pravá ruka je křížena s levou mozkovou hemisférou, kde se nachází centrum logického myšlení, analýzy a aktivního jednání. Levá ruka je křížena pravou mozkovou hemisférou, se kterou se váže intuice, chápání, syntéza a vnímavost. Pro nás z toho vyplývá, že na pravé ruce, která je místem pro aktivní kameny, je vhodné nosit právě ty kameny, které jsou symbolem vitality, odvahy, schopností...  Na levé ruce by se naopak měly nosit kameny neaktivní, tedy takové, které nás tlumí, harmonizují, navozují pocit klidu a relaxu.

Když potřebujeme uzemnit, zkuste si navléknout náramek na kotník :).

Další, ne tak vědecká verze, jak lze využít síly náramků na našem zápěstí (a je dokonce i pohodlnější): Na levé ruce nosíme šperk tehdy, když potřebujeme absorbovat účinek a sílu z kamene (platí pro praváky, u leváků je to naopak). Pokud ale potřebujeme, aby z nás kámen odstranil nečistoty, negativní energii, stres...umisťujeme náramek na pravou ruku (platí pro praváky, u leváků je to zase naopak).

Namasté! :)

 

Náramky lze zakoupit zde: http://www.simira.cz/barribate/obchod

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)