SIMIRádce

Panny, poznáváte se???

smuk | 27.8.2013 | 308× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Všechny zdravím, protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.


Slunce v Panně (23. 08. – 22. 09.)

image


ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Schopnost rozlišování. Smysl pro pořádek. Poskytování služeb.
MOTTO: Analyzuji.
VĚDOMÝ CÍL: Dokonalost. Obětavost.
SILNÝ SMYSL PRO: Poskytování služeb. Řemeslné dovednosti.
VLOHY PRO: Analýzu. Kritiku. Přizpůsobení se. Rozlišování. Povznést, sublimovat vášně. Adaptaci.
POVAHA: Praktická a skromná. Skeptická, systematická, nestranná. Svědomitá.
POTŘEBA ROZVÍJET: Šířku pohledu. Toleranci. Představivost. Optimismus.

Legenda o Panně: Když Pandora otevřela pověstnou skříňku, na zemi se začali dít strašné věci. Lidé byli hamižní, zabíjeli se pro peníze… Olympští bohové se od nich proto odvrátili. Jediná Astraea se lidí zastala a vroucně za ně prosila, za což byla vyzvednuta na oblohu. Lidé ve znamení Panny patří od těch dob k nejpracovitějším typům.

Životní heslo: Já ti to spočítám!

Jak je poznáte: Podle krásných jasných očí, dívčího či chlapeckého půvabu, jemných vybraných způsobů a kritického pohledu. Panny nebývají oslnivé krasavice či krasavci, ale vždy je v nich něco přitažlivého a okouzlujícího. V názorech na svůj vzhled jsou někdy více než střídmé. Rozhodně je nepotkáte v oranžových nebo červených elastických šatech s hlubokým výstřihem či nachově pruhované košili. Panna dává přednost jednoduchému čistému oblečení bez přílišných ozdob.

Charakter: Panny jsou perfekcionisté. Touží po sebevyjádření zrovna tak jako předcházející znamení, jenomže od natřásajícího lva se panny liší skromností, pečlivostí a zdrženlivostí. Neznamená to, že by snad netoužily po uznání a chvále nebo že nejsou ctižádostivé jako jiná sluneční znamení, ale jejich taktika je opatrnější. Moc dobře vědí, co to je dosažitelný cíl. Jsou praktické, chytré, vnímavé a ostražité, také jejich suchý smysl pro humor je pověstný. Bohužel pověstná je také ubíjející snaha po dokonalosti své celého okolí.

Co milují: Kritizovat druhé.

Co nesnášejí: Nepořádek.

Jak pracují: Panny vědí, že když jednou začnou, jejich práce bude dokončena. To je jejich jistota. Druzí to sice posuzují jako nesnesitelnou umanutost, ale panny dobře vědí, že věc se může podařit pouze tehdy, když se začne od malých detailů. Právě jen Panna „může sníst slona“. Jak? Jednou za čas si vezme kousek. Ano, smiřte se s tím, vy všichni ostatní, panna je úžasná, výkonná, organizačně zdatná, ukázněná, pro každou firmu k nezaplacení, ale jen tehdy, když ji neumoříte. Dlouhodobá práce, která je panně odporná, může zničit její křehkou duši. Nenechte se oklamat tichostí a skromností Panny. Ona není tak hlasitá jako Střelec, tak očividně ambiciózní jako Lev či Beran, nechodí každý den pozdě jako Blíženec a vůbec není tak líná jako Ryby a nikdy by po Račím způsobu nepomyslela na to, že využije náklonnosti k dosažení zvláštních výhod. Dokonce neočekává, že jí vše projde díky tomu, že pracuje dvakrát tak rychle než kdokoli jiný. To není její styl. Panny se dostanou na vrchol, protože jsou praktické, zodpovědné a hlavně realistické.

Vzorový hrdina: Popelka.

Zvláštní znamení: pozorovací talent a nápadně malá noha.

Dobrá rada pro panny: Buďte ke druhým shovívavé alespoň jednou do roka, potěšíte je.

Dobrá rada pro vás ostatní: Neberte panny smrtelně vážně, i ony se někdy mýlí.

Kde se budete cítit dobře: Chorvatsko, Švýcarsko, Řecko, Turecko, Brazílie, z měst – Paříž, Lyon, Štrasburk.

Ideální šéf: Spravedlivý a přitom diplomatický Rak.

Ideální přítel: Solidní a sportem žijící Kozoroh.

Ideální partner: Věrný a přitom podnikavý Býk.

Kdo vás eroticky přitahuje: Ženy obdivují Střelce, kdežto muži touží po ženách typu Býka a Panny.

 

Práce je pro zrozence solí jeho života. Vykonává ji s úzkostlivou péčí. Pracuje důkladně a přesně. Velkou pozornost dokáže věnovat detailu. Svět kolem sebe podrobuje mikroskopicky přesné analýze. Někdy se však natolik zamotá do nepodstatného, že není schopen pochopit význam problému v jeho celistvosti. Časem se naučí rozlišovat mezi podstatným a nepodstatným. Má smysl pro dokonalost. Nesmí se však domnívat, že brilantní intelekt a s ním související schopnost kritiky je nějaká božská moudrost. Musí se naučit posuzovat vlastní výkony a výkony druhých objektivně a bez emocí. Výmluvná slova dělají na zrozence velký dojem. Jsou hudbou v jeho uších.

Všem přeji krásné narozeniny a pěkný zbytek léta.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)