SIMIRádce

Ryby, poznáváte se???

smuk | 23.2.2014 | 307× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Romantická legenda o Afroditě a jejím synovi Erósovi vypráví o tom, jak si ti dva hráli na březích Eufratu a Tigridu. Tu se přihnal hrozivý Týfón a chtěl je unést. Afrodita a Erós se spolu vrhli do vody, kde je bůh vodstva Neptun nechal proměnit....

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce v Rybách (19. 02. – 20. 03.)

 

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Soucit. Universálnost. Odříkání.
MOTTO: Já věřím.
VĚDOMÝ CÍL: Porozumění.
SILNÝ SMYSL PRO: Sympatie.
VLOHY PRO: Víru v něco. Proniknout do čeho. Odříkání. Obětovat se. Přijímat vjemy.
POVAHA: Lehkomyslná. Plastická. Imaginativní, poetická. Sugestibilní. Emocionální. Sebelitující.
POTŘEBA ROZVÍJET: Odhodlání. Koncentraci. Vyhýbat se podnětům.

Legenda o Rybách: Romantická legenda o Afroditě (Venuši) a jejím synovi Erótovi (Cupidovi) vypráví o tom, jak si ti dva hráli na březích Eufratu a Tigridu. Tu se přihnal hrozivý Týfón a chtěl je unést. Afrodita a Erós se spolu vrhli do vody, kde je bůh vodstva Neptun nechal proměnit ve dvě vzájemně spojené ryby a ty spolu plavaly v bezpečí jeho říše. Znamení Ryb je pověstné svou touhou milovat (Afrodita) a chutí k milostným hrátkám (Erós).

Životní heslo: Toužím!

Jak je poznáte: Ryby jsou většinou krásné. Mají střední, pěkně tvarovanou postavu, široký měkký obličej, snivé a hluboké oči, klenuté čelo a poněkud pohodlné držení těla. Vlasy mívají jemné, zejména pokud jsou blonďáky nebo blondýnami a někdy také příjemně vlnité. V jejich postavách často najdete mírnou asymetrii, většinou mívají delší tělo než nohy.

Charakter: Milý a vstřícný. Komunikace s rybami, které jsou vynikajícími společníky, přináší všem ostatním radost. Ale pouze v tom případě, že ryby sami chtějí. Podlehnou-li však nerudné vlně a depresi, nebývá s nimi rozumná řeč. Někdy bývají i velmi ovlivnitelné, nestálé, uzavřené, ale vždy trpělivé a chápavé. K jejich negativním vlastnostem patří výrazné sklony k lenosti, což je zajímavý fakt obzvláště v souvislosti s tím, že často zastávají vedoucí postavení. Nic ve zlém, ředitelská křesla jim patří především díky výrazným tvůrčím schopnostem. Ryby patří mezi nejpodivnější znamení z celého zvěrokruhu, především proto, že jejich chování se mění z hodiny na hodinu a někdy z minuty na minutu. Na jednu stranu dokážou být hodné, citlivé, laskavé a obětavé, Na druhou stranu dokáží být také zákeřné, vypočítavé, sentimentální, úchylné a hysterické. Pod jejich povrchem se však skrývají silné touhy a vášně. Jejich fantazie, citlivost, kreativita, intuice a přetvářka jsou pověstné.

Co milují: Dobré jídlo, dobré pití, ale hlavně své sny!

Co nesnášejí: Nátlak.

Jak pracují: Po svém, tedy výrazně tvůrčím způsobem. Ryby mají mimořádné nadání pro literární a jevištní tvorbu. Jsou skvělými řečníky. Snad i proto je nejčastěji najdeme v úžasném světě médií. Největším kladem ryb je představivost a to ať pracují v jakémkoli oboru. Říká se, že úspěch představuje pět procent inspirace a devadesát pět procent dřiny. To je pravda. Bez prchavých, ale podstatných pěti procent však nevznikne nic zvláštního. Ryby obvykle nemají s těmito pěti procenty žádný problém. Zato zbývajících devadesát pět je pro ně zatraceně namáhavých. Největším problémem ryb je, že velice snadno podlehnou, nechají se ovlivnit a aniž by sami chtěly, přihodí si problémy, které jak je u nich zvykem řeší po svém. Jak? Velice špatně. V negativním období snadno propadnou alkoholu.

Vzorový hrdina: Jan Křtitel.

Zvláštní znamení: Smysl pro hudbu.

Dobrá rada pro ryby: Nebuďte mučedníky!

Dobrá rada pro vás ostatní: Pamatujte, Ryby potřebují nejméně jednu dobrou zprávu denně!

Kde se budete cítit dobře: Malta, Kalábrie, Normandie, Portugalsko, Brazílie, Sahara a Cejlon, z měst obzvláště Regensburg, Sevilla, Lancaster, Rio de Janeiro, Benátky, Terst, Neapol, Nice, Dubrovník a Sankt Petěrsburg.

Ideální šéf: Někdo, kdo neustále nekritizuje – Váhy.

Ideální přítel: Rybám vyhovují optimističtí Střelci nebo prima kamarádi Kozorozi.

Ideální partner: Někdo, kdo vás chápe a rozmazluje – Rak nebo Štír.

Kdo vás eroticky přitahuje: Ženy vzrušují charismatičtí Štíři, muži se rádi oddávají ženám ze znamení Býka.

 

Silně reaguje na myšlenky a pocity jiných lidí. Zcela nevědomky přejímá ideje a představy svého okolí. Usilovně se snaží dělat vše co je správné. Nechává se však často ovlivnit vnějšími okolnostmi. Zřejmě není schopen důsledně přijímat rozhodnutí. Neustále ho obklopuje určitá únava, kvůli které se raději vyhýbá větší námaze, včetně sportovní činnosti. V žádném případě není velký bojovník. Jeho odpor k různicím jej činí nerozhodným. Raději proto snáší bezpráví, než aby energicky hájil svá práva. Jestliže však jednou ztratí trpělivost, rozzuří se tak, že není k utišení. Jeho přátelská a skromná povaha ho často svádí k tomu, nechávat věcem volný průběh. Na druhé straně se však jeví jako zdatný a přesný v každé své činnosti. Jeho nálada kolísá mezi silným optimismem a černým pesimismem. Schopnost postřehnout jemné proudění v mezilidských vztazích ho činí zdrženlivým vůči jiným lidem. Rád se pohybuje ve světě snů, v němž zapomíná na vlastní já. Má více než živou fantazii. Je schopen rozpoznat a pochopit nesnáze v životě člověka. Má soucit s lidskou bídou a utrpením. Pokud dokáže porozumět sám sobě, pak je hoden lásky, je nesobecký, oddaný a je ochoten se pro jiné obětovat. Dokáže zavřít oči před nedostatky těch, kterým věnuje svoji lásku a důvěru. Musí se naučit realisticky hodnotit sám sebe, aby mohl využít všech možností, které poskytuje jeho osobnost.

Všem přeji krásné narozeniny.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)