SIMIRádce

Berani, poznáváte se???

smuk | 21.3.2014 | 400× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Legenda o Beranech: Děti Phrixus a Helen chtěla jejich macecha obětovat, proto se rozhodly, že utečou. Od boha Herma dostaly zlatého berana, který je měl....

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce v Beranu (21. 03. – 19. 04.)

 

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Iniciativa, aktivita, duch podnikavosti.
MOTTO: Já jsem.
VĚDOMÝ CÍL: Vedení.
SILNÝ SMYSL PRO: Individualismus. Nezávislost.
VLOHY PRO: Nasazení sil. Pochopení hlavních okolností.
POVAHA: Inspirativní. Impulsivní. Asertivní. Přímá. Sportovní.
POTŘEBA ROZVÍJET: Střídmost. Snášenlivost. Trpělivost. Obezřetnost. Vlídnost.

Legenda o Beranech: Děti Phrixus a Helen chtěla jejich macecha obětovat, proto se rozhodly, že utečou. Od boha Herma dostaly zlatého berana, který je měl přenést přes oceán. Byla to vyčerpávající cesta, při které Helen utonula (toto místo Řekové pojmenovali Helespont). Beran se však nevzdal a do bezpečí dopravil alespoň chlapce. Zvíře bylo na důkaz vděku obětováno Diovi a tento bůh pak stvořil znamení Berana, které je známé svou paličatou vytrvalostí a silou.

Životní heslo: Já chci!

Jak je poznáte: Dveře místnosti se rozletí a v nich se rýsuje štíhlá sportovní postava, která na sebe okamžitě upoutá pozornost. Rozlehne se hlasití „haló“ a společnost do té doby spíše znuděná, rázem ožije. Žádný div, právě vstoupil Beran. Existují dva typy beranů, jeden vysoký a štíhlý s kostnatýma dlouhýma nohama, druhý menší a statnější s kulatou tváří a veselýma jasnýma očima. Typické pro všechny typy beranů je klenuté obočí, které i ve stáří přetrvává tmavé.

Charakter: Berani jsou pravými vůdčími typy. A to i přesto, že jim často chybí trpělivost. Dokáží však do každého projektu vnést počáteční nadšení a energii, což je vlastnost k nezaplacení. Navíc často bývají ušlechtilí, odvážní a činorodí organizátoři. Vynikají silnou vůlí a neúnavností. Obvykle jednají velmi spontánně, impulzivně až dravě. Dynamičnost, přísnost, otevřenost a velká (až nezdravě velká) upřímnost jsou jejich typickými vlastnostmi. Berani mívají obvykle skvělou schopnost regenerace, z každé porážky se bleskově vzpamatují, načechrají pomačkané sebevědomí a vyrážejí znovu do boje.

Co milují: Pochvalu.

Co nesnášejí: Nespravedlnost.

Jak pracují: Je moc práce, tak do toho! Nic nedokáže berana víc pobudit než hromada úkolů, které může zvládnout samozřejmě pouze on. A tak pracuje, nadšeně a neúnavně, často do úplného zemdlení. Beran nikdy není nemocný, onemocní-li, tak z přepracování. Ale to není to nejhorší, co ho může potkat. Průšvih nastane, když nemá kde svou energii vydat. Pak dokáže být skutečně hysterický a vzteklý.

Vzorový hrdina: Achilles.

Zvláštní znamení: Výrazné obočí a rusé vlasy.

Dobrá rada pro Berana: Ve dne v noci si opakujte – zlaté slovo. To, které zůstane v ústech.

Dobrá rada pro vás ostatní: Berana musíte utahat nebo dojmout, jinak s ním nevydržíte!

Kde se budete cítit dobře: Anglie, Dánsko, Horní Slezsko, Německo, Japonsko a Sýrie, z měst to je Berlín, Krakov, Utrecht, Verona, Padova, Florencie, Neapol, Marseille, Birmingham.

Ideální šéf: Někdo hodně diplomatický a klidný, jako bývají například zrozenci Vah.

Ideální přítel: Člověk, který je aktivní – Vodnář.

Ideální partner: Podle tradiční astrologie je to střelec, ale statistiky uvádějí, že se velmi často dáváte dohromady s přizpůsobivými a romantickými Rybami.

Kdo vás eroticky přitahuje: Muže velice často ženy ze znamení Lva, ženám se líbí Štíři a Lvi.

Zrozenec překypuje tvůrčí energií. Klade si stále nové úkoly. Má silnou potřebu prosadit se v životě svojí aktivitou. Dříve než něco podnikne, měl by vše dobře zvážit. Jeho impulsivnost a neochota vyslechnout rady jiných ho může snadno přivést do nesnází. Protože je velmi ctižádostivý, chce být stále první a nejlepší. Má vysloveně vůdčí osobnost. Sláva a uznání jsou pro něho důležitější než majetek a pohodlí. Nezdary ho nikdy nemohou deprimovat a vždy hledá nové formy sebevyjádření. Skopec se musí naučit laskavému chování tak, aby mohl ohleduplně a přátelsky navazovat kontakty s jinými lidmi.

Všem přeji krásné narozeniny.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)