SIMIRádce

Lvi a jejich sexualita!!!

smuk | 3.8.2013 | 308× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Všechny zdravím, slíbené pokračování 1. dílu „Lvi, poznáváte se!“ a odhalení partnerských vztahů a sexuality Lvů je zde:

Slunce ve Lvu (22.07. - 21.08.)

image

ONA Je to žena s tisíci vlastnostmi.

Je sobecká, chlípná, svůdná a okouzlující. Žije pro muže a pro jejich bezmezný obdiv. Touží být obdivována a uctívána jako bohyně. Je velmi impulzivní a její jednání a chování je nevypočitatelné. Chce si vybírat svou kořist, které potom milostivě umožní jí olizovat a uspokojovat. Ráda se parádí a lehkomyslně utrácí za krásné spodní prádlo, parfémy a šperky. Každý muž se však za ní ohlédne a aspoň na chvilku po ní zatouží.

Je to skutečná lvice královna a moc dobře to o sobě ví. Pokud se však jeden z vyvolených stane jejím miláčkem, snese pro něj modré z nebe. Miluje sex a poměrně často ho i chce. Už samotné svlékání před zraky svého partnera ji vzrušuje. Při souloži je agresivní a snad i neukojitelná. Chce se milovat pořád a neustále chce slyšet lichotky o sobě a své vášni. Usiluje o dominantní postavení a neustále chce svého partnera ovládat a určovat co a jak. Ve svém vzrušení se ale přestává ovládat a je jí vcelku jedno v jaké poloze se pak nachází.

Je velmi vnímavá a chtivá. Zbožňuje jazyk ať ho má kdekoli. Když ho cítí jezdit po celém svém těle, přestane být ta královna šelem a stane se z ní roztomilé vrnící koťátko, které slastně sténá. Pokud dostane to, co chce a jak to chce, stává se z ní věrná a milující žena, která to chce ale úplně každý den.


ON ♦ Je si vědom toho, že přitahuje a láká ženy.

Je sdílný a společenský typ, který si vás umí získat. Rád si bude s každou zahrávat a testovat co vydržíte. Ovšem on sám to nesnáší. Je také panovačný, rád si podrobuje, ale nechce být podrobován. Tak jako každodenní stravu potřebuje i ženy a sex.

Líbí se mu hezky oblékané a čistotné ženy, které mu ještě navíc výrazně dávají najevo, jak po něm prahnou. Žije v domnění, že ve skutečnosti ho chce každá. Zajímají ho především jeho sexuální potřeby, a proto nepočítejte s nějakou extra výraznou předehrou. Chce se rychle a vznešeně pomilovat, pokořit svoji oběť a poslouchat to, jak byl výborný. Rád ženu ovládá a zaučuje do tajů svých sexuálních praktik. Nedávejte mu najevo, že už to dávno všechno znáte, bylo by dotčeno jeho lví ego.

Abyste ho dokázali ovládat, musíte se podřídit jeho povrchnosti a jen vzdychat blahem až na vás bude ležet a silou vás mačkat. V lízání není žádný přeborník, nicméně když použijete taktiku a přijdete na to jak na něj, určitě ho to brzy naučíte. Učenlivý to on je, ale musí žít v domnění, že to on se zdokonaluje bez jakékoli cizí pomoci. Určitě ho však nebudete muset učit žádným dokonalostem při poloze zezadu. On dokáže mušličku skutečně obratně rozpálit. Nenechá se nutit do sexu, pokud on sám nedá povel. Musí mít správnou náladu, místo i čas a to chce určit jen a jen sám.

 

LEV ♥♥♥ VHODNÝ  PARTNER

 

Neskrývejte emoce, rozdávejte lásku a radost plnými hrstmi. Zlobte se, smějte se, projevujte radost, ale přesto občas počítejte v duchu alespoň do sta …

 

LEV ♥ BERAN: POZITIVNÍ SPOJENÍ
Oba jsou zrozeni v ohnivém znamení. Jsou to lidé činu. Vzájemně se přitahují, mnohdy mají stejné plány i myšlenky. Pokud mají podobné cíle, vychází jím to, v opačném případě se přou o prestiž. Když jeden bouchne, je důležité, aby druhý zachoval naprostý klid, jinak může dojít přímo k atomovému výbuchu. Většinou Beran převezme otěže a Lev je skvělý radílek. Oba milují zábavu, přátele, potrpí si na luxus. V lásce jsou si věrní, dokud jeden z nich neselže, vzájemně si mohou prostřednictvím nevěry vyřizovat účty, zchladit si žáhu. V mileneckém svazku i v manželství nikdy nebude chybět dostatek dynamiky.

LEV ♥ BÝK: NEGATIVNÍ SPOJENÍ
Mohou se přitahovat, ale spolu jim to příliš nevychází. Lev chce vládnout, Býk miluje pohodový domácký život. Oba se mohou chovat vzdorovitě, umíněně a svéhlavě. Zde by musel Býk neustále ustupovat, což nemá v povaze, a navíc Lva obdivovat. Býk pochválí, umí být družný, když má náladu, ale nedokáže se přetvařovat, hrát divadýlko. Když mu něco nesedí, řekne to na rovinu, a to se hrdému Lvu nelíbí. Je pyšný, nemiluje poučování a už vůbec ne tón, jakým je to řečeno. Býk se musí ovládat a ke Lvu se chovat diplomaticky.

LEV ♥ BLÍŽENCI : NEGATIVNÍ SPOJENÍ
Dokáží se rychle nadchnout jeden pro druhého. Tvoří solidní pár. Lvovi imponuje těkavá povaha Blížence, stále má co studovat. Ovšem, je-li toho až příliš, ztrácí zájem a hledá si jiný milostný objekt: Spojení ducha jednoho a vůle druhého může dokázat neuvěřitelné věci. Vymysli originální plány, pokud se vzájemně tolerují, uznávají, může jim to spolu slušně vycházet. Běda však, když jeden popustí uzdu své fantazie jiným směrem, to je obvykle malér. Pouze společnými silami, důvěrou a vzájemnou úctou to může oběma vycházet.

LEV ♥ RAK: NEUTRALNÍ SPOJENÍ
Nachází v sobě vzájemné sympatie. Silný Lev rád ochraňuje slabšího Ráčka, ovšem ten mu nesmi odmlouvat. Rak se zalíbením obdivuje silu i vůli Lva, ale když se rozohní, city i zájem pak pohasnou. Neustálé podřizování Raka unavuje, dokonce deptá. Citlivý, náladový Ráček to vzdává. Buď si žije svým životem, nebo odchází. Manželství se postupem času značně opotřebuje, zde by měl Lev přistupovat k Rakovi mnohem citlivěji a šetrněji.

LEV ♥ LEV: POZITIVNÍ SPOJENÍ
Jsou podobní, znají své chyby i klady. Vzájemně se obdivují, občas soupeří, milují přepych, zábavu a obdiv. Jsou stejně milující i žárliví, optimističtí i náladoví. Když se nic neděje, nudí se k smrti a snaží si zpestřit život. Zpestřujte si jej, ale raději společně, jinak dojde ke krizi v soužití. Oba milují děti a zvířata.

LEV ♥ PANNA: NEUTRALNÍ SPOJENÍ
Zahledí-li se do sebe, dlouho jim to nevydrží. Lev totiž nikdy nepochopí úzkostlivou Panenku, která se obává šlápnout vedle. Začne se s ní nudit, dokonce ztratí křídla k rozletu. Miluje její pořádkumilovnost, péči, starostlivost, ale nepřeje si být komandován jako malý kluk. Stane se bud trapným kývalem nebo vzplane jako pochodeň. Vzájemné soužití je možné, ale nebývá nejšťastnější.

LEV ♥ VÁHY: POZITIVNÍ SPOJENÍ
Silně se přitahují, mají spoustu společného, oba se vzájemně obdivují, předhánějí se v komplimentech. Nechybí jim šarm, bojovnost, vyšší cíle. Milují přepych, cestováni, přírodu a svou rodinu. Kulturní dění jim oběma není cizí, společenské večírky, párty i posezení u táboráku. Stále mají o čem hovořit, čím se zabývat a co plánovat. Soužití je to příjemné a nepostrádá romantiku.

LEV ♥ ŠTÍR: NEGATIVNÍ SPOJENÍ
Pozor- tito dva lidé by neměli vstupovat do manželství! Pokud ano, zajistěte si lůžko na jednotce intenzivní péče. Vaše hádky, žárlivost, nedůtklivost, hádavost, hysterické až agresivní projevy nebudou mít snad nikdy v životě konce. Půjde to s vámi stále z kopce. Klidu se nikdy nedočkáte, zato soudních, úředních sporů jisté, nehledě na zdemolovaný byt a monokly pod očima. Pokud skutečně bez sebe nemůžete být, neberte se, jen se navštěvujte.

LEV ♥ STŘELEC: POZITIVNÍ SPOJENÍ
Ohnivá znamení milují život velkorysý, zábavný, společenský, plný dění. Oba mají vřelá srdce, smysl pro humor, podobné viděni i zájmy. Občas se sice jeden z nich může někam zatoulat, ale honem rychle se k sobě vrací. Málokdo by jim totiž tak rozuměl, jako oni sobě navzájem vytváří ideální dvojice, šťastné manželské páry. Jen občasná marnivost a lenost je může zaskočit.

LEV ♥ KOZOROH: NEUTRALNÍ SPOJENÍ
Nacházejí v sobě zalíbení většinou v pracovním procesu. Oba jsou ctižádostiví, snaživí a udržují rychlé pracovní tempo: Snaží se jeden nad druhým zvítězit, což není ve vztahu zrovna rozumné. Obdivují se, váží si jeden druhého, ale neustále soupeří. Co je k tomu vede, na to zatím nikdo nepřišel. Kozoroh vydrží více než Lev, hlavu má tvrdou a chytrou. Lev je citlivější, a tak se nakonec Kozorohovi podrobí s tím, že mu jednou ukáže. Zda ano, nebo ne, to se uvidí.

LEV ♥ VODNÁŘ: NEGATIVNÍ SPOJENÍ
Nemusí se zrovna milovat. Vodnář je intuitivní a prokoukne stále se producírujícího Lva. Nesnáší jeho hrdost, povýšenost, okázalá gesta, i když sám se často nedokáže projevit. Vodnář má v sobě moudrost, kdežto Lev bývá povrchní. Nechtějí se vzájemně podřídit, nastávají boje a trvalé ochlazení vztahu. Všeho s mírou by mělo platit především pro Lva, ale Vodnář si to může vzít k srdci také.

LEV ♥ RYBY: NEUTRALNÍ SPOJENÍ
Je to často láska na první pohled, ale většinou se rozpadá. Citlivá, složitá Rybička nesnáší ohnivého Lva pro jeho vypínavost, družnost, obdiv k druhému pohlaví. Přeje si mít Lvíčka jenom pro sebe, ale on se potřebuje rozdat všem, a tam to skřípe. Rybička se cítí podvedená, nemilovaná, chřadne a smutní. Lev ji nechápe, má ji rád, ale opravdu se jí nemůže plně věnovat. Má své zájmy a fňukáním si ho určitě nenakloní. Začarovaný kruh, ze kterého nevědí, jak se vymanit. Mějte strpení, však vy na to jednou přijdete. Doufám!

 


V příštím díle se dočtete o indiánském LOSOSU.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)