SIMIRádce

Štíři, poznáváte se??? 1.díl

smuk | 23.10.2013 | 376× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Orión, nádherný Poseidonův syn, byl velmi žádaný milenec. Když ho získala Eós, bohyně svítání. Artemis byla tak zdrcená, že .....

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce ve Štíru (23. 10. – 22. 11.)

image

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Obnova sil. Vynalézavost. Mlčenlivost.
MOTTO: Toužím.
VĚDOMÝ CÍL: Moc a síla.
SILNÝ SMYSL PRO: Sebekontrolu.
VLOHY PRO: Zkoušení. Eliminování. Ničení. Regeneraci (obnovu).
POVAHA: Rázná. Usilovná. Silná vůle a reservovanost. Důkladná a vášnivá. Majetnická. Odvážná.
POTŘEBA ROZVÍJET:Odpuštění a shovívavost. Hledání správných směrů vynakládání vlastního úsilí a energie.

Legenda o Štírovi: Orión, nádherný Poseidonův syn, byl velmi žádaný milenec. Když ho získala Eós, bohyně svítání. Artemis byla tak zdrcená, že na něho nechala poslat jedovatého štíra, aby Orióna usmrtil. Zeus ho proto nechal zvěčnit na nebi, aby Oriónova krása nebyla zapomenuta. Stejně tak štíra, aby připomínal jeho smutný konec. Štíří jsou opravdu žádaní atraktivní milenci, kteří jsou občas i žárliví.

Životní heslo: Zjistím všechno.

Jak je poznáte: Podle zvláštních magických a pronikavých očí, kterými vám vidí až do žaludku. Hypnotická přitažlivost, kterou vyzařují, je jejich hlavním znamením. Jsou atraktivní a více než mírně znepokojiví. Dalším klíčem k rozpoznání Štíra je nos. Mnozí mají lehce zahnutý, takzvaný římský.

Charakter: Pozor na Štíry, nemáte-li rádi silnou kávu, existuje koneckonců jedenáct dalších slunečních znamení, ze kterých si můžete vybrat. Počítejte s tím, že ve Štírech je vždy víc, než je vidět. Jsou tajemní a vůbec není jednoduché poznat, jací ve skutečnosti jsou, natož co si myslí. A tak to Štír chce, on vždy bude hrát s kartami těsně u těla. Jsou vášniví, opravdoví, ctižádostiví, nesmírně intuitivní, jejich zkoumavá mysl věčně hledá užitečné informace. Však přijde čas, kdy se budou hodit. To je jejich filozofie. Všichni Štíři bývají velmi hrdí a důstojní, do kolen je tak lehce nedostanete. Oni jsou citliví a zranitelní – a jak, jenomže své nejhlubší emoce a city zásadně drží pod kontrolou, takže vy se o jejich trápeních, tužbách či přáních dozvíte pramálo.

Co milují: Sex.

Co nesnášejí: Hloupé tlachání.

Jak pracují: Vášnivě, samostatně a nesmírně výkonně. Ostatní si sice myslí, že štír je cvok, ale ten „cvok“ jim brzy předvede, co všechno dokáže. Jeho vůle, odhodlání a sebekontrola jsou bezbřehé a schopnost organizace přinejmenším pozoruhodná. Mimořádně dobře funguje jako „nové koště“ v nevýkonných či vyčerpaných organizacích a provozech. Pokud váš podnik právě převzal štír, který vám tvrdí, že v nejbližší době nic nezmění, moc mu nevěřte, klidné vody nejsou v jeho povaze. Štíři také velmi dobře rozumějí obchodu, pravděpodobně za to vděčí další své vynikající vlastnosti a to že velmi dobře vědí, kdy mluvit, ale hlavně kdy mlčet! A jací jsou stratégové! Vymýšlejí dokonalé plány i pro takové věci, jak projít supermarketem co nejrychleji a nejefektivněji. Dovede si tedy představit, kolik energie a úsilí věnují něčemu tak důležitému, jako je kariéra.

Vzorový hrdina: Kouzelník Merlin.

Zvláštní znamení: Detektivní schopnosti.

Dobrá rada pro štíry: Nebuďte tak urputní a žárliví, ten, kdo bude chtít, vám stejně uteče.

Dobrá rada pro vás ostatní: Nikdy štíra nepodceňujte, Umí překvapit!

Kde se budete cítit dobře: Bavorsko, Katalánsko, Norsko, západní Švédsko, Maroko, Alžírsko, z měst zvláště Mnichov, Gent, Ženeva.

Ideální šéf: Někdo, kdo vás ocení a pochopí – Rak.

Ideální přítel: Umí vás vyvést z podivných nálad – Býk.

Ideální partner: I když dovedou dohnat k žárlivosti, podléháte Rybám.

Kdo vás eroticky přitahuje: Muži mívají románky s ženami z Berana, ženám se velice líbí Lvi.

Disponuje silou, silnou vůlí a vyhraněnými emocionálními podněty. Jeho život je často naplněn neustálým bojem, jak tyto podněty dostat pod kontrolu prostřednictvím tvůrčího nasazení sil. Vzhledem k tomu, že ve svých aktivitách dokáže naráz nasadit veškerou disponibilní energii, je důležité, aby se od samého počátku rozhodl pro správnou cestu. Život nikdy nebere na lehkou váhu. Vše co v životě začne, míní zcela vážně. Potřeba udělat vše dokonale mu brání přenášet odpovědnost na jiné lidi. Zrozenec je plamenným obhájcem spravedlnosti. V tomto boji vytrvá až do samého konce, ať jsou jeho úsilí a oběti sebevětší. Diplomatičnost není zrovna silnou stránkou zrozence, protože své názory vyjadřuje nezaobaleně. Raději se zahalí mlčenlivostí než aby své názory cenzuroval. Chce všemu přijít na kloub a pochopit podstatu věci. Má silné sklony k diskrétnosti a mlčenlivosti. Běda tomu, kdo vyzradí jeho tajemství. V boji nezná slitování a také od nikoho žádné neočekává. Kdo s ním chce zkřížit kordy, měl by se mít na pozoru.

Všem přeji krásné narozeniny a pěkné babí léto.

Těšte se na pokračování Štíři a jejich sexualita.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)