SIMIRádce

Vodnáři, poznáváte se???

smuk | 23.1.2014 | 281× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Nejznámější legendou o znamení Vodnáře je příběh krásného trojského chlapce Ganyméda, jehož si oblíbil i sám Zeus. Když Jupiter viděl, že na Olympu chybí někdo, kdo by bohům doléval poháry, ...

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce ve Vodnáři (20. 01. – 18. 02.)

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Lidumilnost. Nezávislost. Originalita.
MOTTO: Já vím.
VĚDOMÝ CÍL: Pravda. Vědění.
SILNÝ SMYSL PRO: Zásady. Altruismus.
VLOHY PRO: Bádání. Koordinování. Syntetizování (spojování). Plánování. Reformování.
POVAHA: Doktrinářská, dbající jen na teorie a nikoli na skutky. Vzdálená. Agnostická. Lidumilná. Perversní, nevypočitatelná. Anarchistická.
POTŘEBA ROZVÍJET: Vřelost a srdečnost. Lidský cit. Praktické schopnosti.

Legenda o Vodnáři: Nejznámější legendou o znamení Vodnáře je příběh krásného trojského chlapce Ganyméda, jehož si oblíbil i sám Zeus. Když Jupiter viděl, že na Olympu chybí někdo, kdo by bohům doléval poháry, poslal pro chlapce orla. A tak vzniklo znamení, o němž je známo, že „rozlévá" mezi lidmi znalosti.

Životní heslo: Vím, že nic nevím.

Jak je poznáte: Podle tváře anděla. Je-li to žena, opravdu připomíná nebeské stvoření jemných rysů, hedvábné pleti a vlnitých vlasů. I Vodnář muž má přídech nadpozemské bytosti. V jeho tváři lze vždy vyčíst oduševnělost a bystrý intelekt.

Charakter: Plný paradoxů. Na jednu stranu originální a družný. Přátelství je pro Vodnáře nejvyšší metou. V žebříčku hodnot jej dokonce řadí nad lásku. Na druhou stranu ortodoxně zastává tradiční pozice, je opatrný a konzervativní. Paradoxy, paradoxy a zase jen paradoxy. Pamatujte, že Vodnářům vládne planeta Uran a ta je patronem jak géniů, tak i životních outsiderů. Vodnáři jsou bohémové plní jiskřivých vzrušujících nápadů i odporní puntičkáři, kteří dovedou vést hodinová kázání o morálních povinnostech jedince i celé společnosti. Navzdory své pověsti přátelského znamení je většina Vodnářů chladná a značně odtažitá. Odměřenost versus blízkost je hlavním motivem jejich charakteru – jejich největší výhoda i problém.

Co milují: Svobodu.

Co nesnášejí: Žárlivé scény.

Jak pracují: Ať jsou bankéři, novináři, sportovci či chirurgové, vždy potřebují být vlastními pány. Vodnáři si pokaždé najdou zaměstnání, které jim poskytne volnost. Vyhledávají práci, kde mohou odcházet a přicházet, jak se jim zlíbí, pohybovat se po různých místech a mluvit s mnoha zajímavými lidmi. Většinou nefungují od devíti do pěti. Nevydrží tam, kde cítí, že jim někdo stojí s hodinkami za zády a kontroluje je.

Vzorový hrdina: Malý princ.

Zvláštní znamení: Vlasy, které působí nezvykle rozcuchaným dojmem.

Dobrá rada pro Vodnáře: Neříkejte tak často, že je vám to úplně fuk. Není!

Dobrá rada pro vás ostatní: Nechejte ho být, on se určitě vrátí.

Kde se budete cítit dobře: Švédsko, Polsko, Lotyšsko, Rusko, Etiopie, Arabský poloostrov, z měst to je Hamburg, Brémy, Pisa.

Ideální šéf: Žádní pedanti, kteří vyznávají samostatnost – narození ve znamení Lva nebo Blíženců.

Ideální přítel: Humorem oplývající Beran.

Ideální partner: Podnikavý Střelec.

Kdo vás eroticky přitahuje: Vodnářům nedají spát zrozenkyně Blíženců Vah, ženám se líbí Blíženci.

Velký význam má pro zrozence přátelství či partnerství. Ten, koho si zvolí za přítele, si může být jistý jeho loajalitou. Zrozenec má občas pocit, že jiní lidé mají pro jeho názory a ideje málo pochopení a cítí se proto uražený. Důsledkem jsou pak diskuse a spory. Není ani afektovaný, ani snob. Má vrozený odpor proti levnému napodobování a proti každé formě pokrytectví. Vyznává princip absolutní rovnoprávnosti. Rád poznává nové lidi a vyměňuje si s nimi názory a myšlenky. Intelekt je výrazný, komunikace probíhá na duchovní úrovni. Touží po materiálních statcích, ale není egoistický. Jeho osobní zájmy spočívají spíše v oblasti duchovní než materiální. Nejlépe se mu pracuje v kolektivu nebo u organizace, která se snaží realizovat nějaký ideál. Při takovéto činnosti dokáže nejlépe uplatnit svoji výbornou paměť, intuici, vědění, lidumilnost a vyjadřovací schopnosti. Zájem a schopnost vcítit se do lidských problémů mu přinášejí úctu a důvěru jeho okolí. Jeho cítění je neosobní a porozumění je racionálně usměrňováno.

Všem přeji krásné narozeniny.

Těšte se na pokračování Vodnáři a jejich sexualita.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)