SIMIRádce

Býci, poznáváte se???

smuk | 5.5.2014 | 333× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Znamení Býka je opředeno věhlasnou legendou o Jupiterově přeměně v bílého býk, a aby k sobě přilákal svůdnou Európu. Když se krasavice ke krotkému zvířeti přiblížila, Zeus ji odnesl na ....

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce v Býku (20. 04. – 20. 05.)

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Rozhodnost. Praktičnost. Majetek.
MOTTO: Já mám.
VĚDOMÝ CÍL: Bezpečí.
SILNÝ SMYSL PRO: Majetek.
VLOHY PRO: Budování. Zakládání. Stabilizování. Udržování. Něco vydržet.
POVAHA: Konservativní. Rozhodná. Trpělivá. Klidná. Rozvážná.
POTŘEBA ROZVÍJET: Podnikavost. Přizpůsobivost. Schopnost vidět.

Legenda o Býcích: Znamení Býka je opředeno věhlasnou legendou o Jupiterově přeměně v bílého býk, a aby k sobě přilákal svůdnou Európu. Když se krasavice ke krotkému zvířeti přiblížila, Zeus ji odnesl na Krétu, kde se s ní miloval. A proto se o Býcích říká, že sice vypadají klidně, ale jsou připraveni dostat všechno, co chtějí. Životní heslo: Já si počkám.

Jak je poznáte: Potkali jste rozvážného, trochu pomalého člověka s velkýma rozkošnickýma očima, tmavou pletí a bujnou kšticí? Věřte, že jste pravděpodobně viděli muže či ženu narozenou ve znamení býka. Líbí se vám jejich mladistvý vzhled, mírná povaha a pohodové chování? Pak se smiřte i s tím, že z klidu je opravdu nevyvede nic a že jejich nejoblíbenějším kusem nábytku je gauč. Lidé tohoto znamení mívají dobře vyvinutí smysly, nejvýrazněji chuť. Ano, u stolu plného lahůdek býka odhalíte na první pohled. Mlsně obchází, nasává vůně a tváří se blaženě.

Charakter: Býci jsou vytrvalí, důslední, tvrdošíjní, praktičtí a někdy i rozhodní. Jejich názory bývají dost konzervativní a vůbec se nedoporučuje jim je vymlouvat, to by mohlo býka ošklivě rozlítit. Základním nutkáním býka je zajistit si všechny hmotné záležitosti – domov, dobré zaměstnání a peníze na osobním účtu. Pak je šťastný, ovšem jen do té doby, než mu někdo nebo něco zabrání ve spokojeném spásání sladké a šťavnaté trávy či ohrožuje jeho životní jistoty. Avšak pozor, býk nedokáže být věrný. Po čase využije ostatní ve svůj prospěch!

Co milují: Barvy, vůně, libé chutě a zvuky. Ženy milují kytice růží a čokoládu. Muži krácení rodinného rozpočtu.

Co nesnášejí: Pohyb. Býk se vždy jen prochází, cokoli rychlejšího než volná chůze je pro něho poklusem.

Jak pracují: Vážně nevíte? Jasně, že pomalu, důkladně, odpovědně, s rozmyslem a s vědomím jistého výdělku. Býk v žádném případě není sluha, který vám všechno poslušně odkývá. Tito lidé mají jasnou představu o tom, čeho chtějí dosáhnout a jsou si vědomi své ceny. Jejich kvality nejlépe oceníte především v období, kdy nastanou tzv. těžké časy. Není silnějšího a rozvážnějšího pracovníka. Když už ostatní ztrácejí zájem a jejich energie ochabuje. Býk zůstává – odhodlaný, klidný a zaměřený na svůj úkol.

Vzorový hrdina: Minotaurus.

Zvláštní znamení: Býčí šíje. Krk je vůbec stěžejní částí jejich těla. V zimě býka poznáte podle silné šály, několikrát omotané kolem hrdla. Pokud má chřipku či rýmu, jako první ji pocítí v krku. V dětství je náchylný k onemocnění krčních mandlí. A i když je krk býkovou Achillovou patou, může být zároveň zdrojem síly. Tito lidé bývají totiž obdařeni nádherným vábivým hlasem.

Dobrá rada pro býka: Přiznejte alespoň jednou za rok svou chybu.

Dobrá rada pro vás ostatní: Pamatujte na to, že jakákoli novinka, změna či risk je pro býka zcela nestravitelná záležitost.

Kde se budete cítit dobře: Irsko, Kypr, Polsko, Švédsko, východní Švýcarsko a Madeira, z měst zvláště Dublin, Lipsko, Mety, Parma, Mantova, Curych.

Ideální šéf: Solidní a upřímný člověk – například Štír.

Ideální přítel: Sportovní typ a optimista Střelec.

Ideální partner: Ten, kdo zodpovědně přistupuje ke vztahu – Kozoroh.

Kdo vás přitahuje: Muže přitahuj elegantní zrozenkyně Raka, ženám nedají spát Vodnáři nebo Panny.

Pro Býka je charakteristická účelově zaměřená rozhodnost a síla. V praktických věcech je velice šikovný. Má rád hezké věci, oceňuje pohodlí, spokojenost a zábavu. Vše, co mu umožňuje uspokojit tyto potřeby má pro Býka velký význam. To je také důvod, proč vynakládá velké úsilí na to, aby získal majetek. Největší roli v jeho životě hraje emocionální a materiální bezpečí. Vyhýbá se každé pevné vazbě, dokud nezjistí, zda mu může být osoba, situace nebo vztah užitečný. Dokáže být často až neuvěřitelně žárlivý a náklonnost druhého pokládá za svůj majetek. Tento majetnický postoj pramení z jeho potřeby bezpečí. Je obdařen velkou silou vůle, která mu umožňuje plánovat mnoho let dopředu. Dbá na to, aby se mu nic a nikdo nepostavil do cesty, kterou se ubírá. Veden svým vlastnickým instinktem, blíží se pilně a neomylně ke svému cíli. Jeho úsilí je většinou korunováno úspěchem. Kdo chce dobře vycházet s Býkem, ne měl by se vměšovat do jeho záležitostí.

Všem přeji krásné narozeniny.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)