SIMIRádce

Reklama

annami | 25.4.2012 | 778× zobrazeno | hodnocení: 3 | 3 komentáře

Malá ukázka z mé knížky neknížky. Kdo nemá smysl pro humor, ať nečte.

Reklama

Všecí to určitě znáte.Díváte sa na detektivku, vrah doháňá oběť a vy strachy ani nedýcháte. A v tem bum. Super star na vás zařve, že na fejsbúku se s holkama kecat dá, dá, dá.V ten moment bych jich zabila.

Ale nebylo temu tak dycky .No enem si spomeňte jaké u nás dřív bývaly reklamy. Nic moc. A tož po revolúciji sme všecí aj s děckama čekali na ty nádherné reklamy .A co teprvá dyž televiza přestala byt těhotná a ženy sa mohly kúpat aj dyž měly svoje dny a správní muži nevyjížďali bez ochrany.

Jednú sme taky všecí čučáli na tú reklamu a zaséj tam šikovná děvčica skočila ladně do vody a říkala. Používejte OB ať se můžete koupat, když máte své dny. ,,Tatínku a na co je to OB?"  zeptal sa můj pětiletý synáček. Tatíček enem polknul  a prosebně sa na mě zahleděl. Tůdle myslela sem si. Ptal sa tebe a navíc chlap chlapovi to lepší vysvětlí.

No víš zamyslel sa Béleš... A dyž viděl jak tá ženská leze z vody tož pravíl. To dyž sa mamka půjde kúpat, tož si ty špunty dá uší a do nosu, aby jí tam nenatékla voda. ,,Aha" pokýval synáček spokojeně hlavú a sním aj jeho starší brášci.A už čučali na večerníček.

Šikovný chlapec zaradovala sem sa. Enem sem sa radovala moc dopředu. Na druhý deň mňa čekal ve městě velký nákup a našeho najmladšího sem musela vzít sebú. Už sem chtěla jet dom, dyž sem si zpoměla ,že eště mosím do drogérky. Máme tu takovú malú drogériu pultovku. A tož sem sa ukázněně postavila do řady a čekala až na mňa dojde řada. A můj synáček zaséj bavil nakupující. Rozhlídal sa jak kohút na báni a všeckým tvrdil. ,,Vy zíráte,my zíráme".A taky že ide prat bez namáčání.

Dyž na nás došla řada,tož všecko okecál v reklamách. A najlepší bylo dyž sem slečnu za pultem požádala o tampony.J ak uviděl, že bere do ruky jemu známú krabičku z televize tož pěkně nahlas pronésl. ,,Mamko kup si OB ať sa možeš kúpat, dyž máš kritické dni." To už sa smáli všecí. Já sem sa už červeňala jak panenské jablíčko a to sem nevěděla co mňa eště čeká .Dyž uviděl jak je tá krabička velká tož na ňu vyvalíl očiska a protože to byl chlapec zvídavý a chtěl mět ve všeckém  jasno,tož sa zeptál hneď na rovinu. ,,Mamko a dyž si to tam strčíš nebude ti to čúhat z uší a nosu?" V ten moment sa všecí tak řehonili, že jich moseli slyšet až v Hodoníně. Já sem v ten moment proklínala mojeho chlapa, že mu to tak hlúpě vysvětlil. Ale můj synáček si vůbec nevšímal teho řehotu, protože na pultě u pokladny uviděl známé krabičky a hneď chtěl ať  jednu kúpít a pěkně nahlas mňa pučovál,že přeca správný chlap nevyjížďá bez ochrany a on chlap je..No v ten moment už sem proklínala všecky televizní reklamy.A příště sem rači chodila na nákupy sama. Vaša tetka Béleška.

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)