SIMIRádce

A znovu ty plavky

rainbow girl | 24.4.2012 | 2739× zobrazeno | hodnocení: 1 | 4 komentáře

Jak je nakoupit podle typu postavy

POSTAVA IDEÁLNÍ
Všichni Vám závidí a se čtením tohoto článku se nemusíte obtěžovat, my ostatní si vezmeme brýle a pozorně čteme dál.

POSTAVA typu JABLKO (větší bříško, úzké boky, štíhlé nohy)
Lépe se hodí jednodílné plavky, opticky prodlouží a zeštíhlí trup. Důraz klademe na zvýraznění a pozdvižení prsou. Vzor plavek vybereme spíše drobnější, skryjí se v něm faldíky a díky tomu nemusíme celý den ležet na zádech a zatahovat bříško. Pozor si dáme také na květinové motivy, není nic neobvyklého, když na pláži narazíme na dámu, která si pořídila plavky se sedmikráskami, ale na bříšku jí kvetou kopretiny a v horším případě i slunečnice.

POSTAVA typu HRUŠKA (širší boky, štíhlý pas, úzká ramena)
Důraz opět klademe na horní díl, může být se zajímavým detailem, s nabráním nebo se zajímavým vzorem. Bikiny volíme jednoduché, spíše jednobarevné, vyhýbáme se střihu s nohavičkou. Při popocházení kolem lehátka se od pasu dolů zavijeme do nějakého pěkného parea.

POSTAVA typu PŘESÝPACÍ HODINY ( širší boky, štíhlý pas, plné poprsí)
S takovouto krásně typicky ženskou postavou nemáme co skrývat, jednodílné plavky necháme doma a zdůrazníme tím krásný pas. Nebojíme se ani piercingu do pupíku. Zapovězen je jen spodní díl s nohavičkou.

POSTAVA typu BANÁN ( rovnoměrně uložený tuk v oblasti hrudníku, kolem pasu, boku a na stehnech, nezřídka i na zádech)
Plavky vybíráme spíše celkové, s vyztuženou prsní částí, v nabídce obchodů jsou zeštíhlující materiály i vzory. Tomuto typu postavy lichotí zejména TANKINY, bikiny s tílkem namísto podprsenky.

CHLAPECKÁ POSTAVA ( menší prsa, nevýrazný pas, úzké boky)
Doporučují se dvojdílné plavky s tvarovaným horním dílem, s romantickými volánky a květinovými vzory. Ke sportovnímu modelu jsou vhodné kalhotky s nohavičkou.

MALÁ PRSA
Pro horní díl plavek je doporučena objemná podprsenka, řasení, sklady, vrstvené aplikace. V případě hezky tvarovaných prsou můžeme zvolit trojúhelníčky bez výztuže. Ramínka se hodí úzká až špagetová, široká ramínka prsa, k poměru použitého materiálu na košíčky, opticky zmenšují. Vzory mohou být větší s lesklým akcentem. Zdobení, zlato, stříbro, drahé kamení, je tady právě pro malá prsa.

VELKÁ PRSA
Zde se neobejdeme bez kostic, které prsa budou udržovat ve správném směru, ramínka vybereme raději širší, pevnější. Dobrou volbou pro velká prsa jsou živůtky, jsou sexy a zároveň pohodlně zpevní Vaše vnady.

POVISLÁ PRSA
Jednoznačně volíme podprsenky s výztuží, doporučené jsou také vycpávky ve spodní části podprsenky, které prsa nadzvihnou a dodají jim plnost a oblé tvary. Ramínka spíše širší než úzká, řídíme se též velikostí prsou.

Marně pátráte jaká je vlastně Vaše postava?
Pro Vás je určen hit posledních sezon - BURKINY - Burkini (složenina ze slova burka a bikini) jsou plavky pro muslimské ženy, kterým islám nedovoluje odhalovat se na veřejnosti. Sestávají se ze závoje, tuniky a širokých kalhot. Nebojte se, že se celý den budete trápit v mokrém oblečení, burkiny se vyrábějí z moderních rychleschnoucích materiálů.
                                                             Hodně zdaru při Vašich nákupech Vám přeje
                                                                                                                     Váš BANÁN

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)