SIMIRádce

Něco o mně a mojí tvorbě!

tmarcela | 17.5.2012 | 403× zobrazeno | hodnocení: 1 | 0 komentářů

Co dělám, proč tvořím, co plánuju...

Jmenuji se Marcela Tabáčková, pocházím z malého města na Valašsku, ze Vsetína. Momentálně jsem na rodičovské dovolené s dcerou Klárkou. A užíváme si to ;) A v květnu přibude druhý cvrček.. :) I vám - krásné jaro!

Jsem vystudovaná oděvní návrhářka a textilní výtvarnice. Už během studií jsem se zúčastnila drobných soutěží, v roce 2006 jsem šila večerní šaty pro jednu z finalistek Miss České republiky.

Zajímám se o vše, co se týká módy, doplňků a bytového designu. Po školách jsem nějakou dobu pracovala v kuchyňském studiu, jako návrhář-prodejce kuchyní (a tím jsem tak trochu "postižená" dodnes ;). Poté v menší oděvní firmě s dámskou konfekcí, přímo ve výrobě. Nakonec v oděvní firmě se sportovní módou a módou pro volný čas, kde jsem měla na starosti kvalitu výroby od střihů po materiál.

 

Všechna zaměstnání jsem dělala ráda a svým způsobem mě ovlivnila pro mou soukromou tvorbu. Teď je mou "prací" dělat radost jiným...

 

Vítejte v mém světě! Ve světě ženských drobností a radostí.

Celou mou dosavadní tvorbu můžete vidět tady, v prodaném zboží. Momentálně se věnuji hlavně kabelkám a taškám různého typu/vzoru, soukromě pak šití na děti. V příštích měsících a letech bych však chtěla svou tvorbu rozšířit... Mám nějaké plány, ale kterým směrem se nakonec vydám, zatím sama nevím...

Nenávidím kýč! Netvořím něco, co se mně samotné nelíbí. Nekombinuju více stylů na jedné věci, nedávám dohromady neslučitelné vzory, ani neladící (či nekontrastující) barvy.

 

 

Proč kabelky s logem TM?

- kvalita vítězí nad kvantitou (nejedná se o velkovýrobu! Každá kabelka je vytvořena s láskou, v domácím prostředí. Skladem je jen omezené množství výrobků, ale není problém vytvořit téměř jakoukoliv kabelku z již prodaných kousků).

- vždy kvalitní materiál (ať už se jedná o kvalitní bavlněné látky od zahraničních, většinou amerických, dodavatelů, nebo pevné čalounické koženky v mnoha barvách).

- podšívka z české bavlny v mnoha odstínech, vždy pečlivě doladěna k vnějšku kabelky, s mnoha přihrádkami.

- možnost dotvořit si kabelku podle Vašich představ a snů. Nezáleží na tom, jestli se jedná o změnu motivu na látce, barevnou kombinaci nebo úpravu střihu (velikosti).

 

Řídím se heslem, že každá věc má svého kupce, který se dříve či později objeví. Takže: "Příjemný nákup!"

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)