SIMIRádce

Buď hravá i na podzim!

ad4art | 8.10.2013 | 404× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Přes to, že se všichni zachumláváme do nejrůznějších příjemných šál, neměli bychom zapomínat, že náušničky stále dělají hodně! Proto jsem připravila elegantní nejrůznější kolekce tří párů náušniček.

Podzimní kolekce náušniček 



Podzimní čas je doba, kdy začínáme nosit huňaté, teplé, barevné, pletené, háčkované šály či šátky, které působí osobitě sami osobně. Neměli bychom ale zapomínat, že i krásné, decentní náušničky dokáží náš outfit udělat ještě více originální a nevšední.

Proto jsem připravila kolekci nazvanou Podzim 2013, ve které představuji malé visací náušničky podzimních barev inspirované módními přehlídkami pro rok 2013.

Jedná se o sady tří páru náušnic o průměru 1,2 cm. Ptáte se, proč tak malé a ne větší? Protože sama nedám dopustit na obrovské nejlépe ručně pletené šály a nákrčníky, a co si budeme povídat, obrovské náušnice jsou v takovém případě opravdu nepraktické. A co víc, v tomto případě je minimalismus zcela na místě smiley.

A o jaké že barvy se to jedná? Nejtypičtější a dle mého názoru také nejkrásnější je barva "oxblood red", nebo-li laicky řečeno "krvavě červená". Takový odstín vynikne krásně v kombinaci se světlými dokonce i pudrovými odstíny, které jsou mimo jiné letošním podzimem velmi oblíbené. Já osobně preferuji pletené, světle béžové šály s norskými vzory a tyto náušnice by mi k nim rozhodně nesměli chybět!

http://https://www.simira.cz/nausnice/oxblood-red-cervena-nausnice-podzim-vinova-ruda-oxblood-red-82937


Další velmi oblíbenou variantou je smíchání přírodních barevných odstínů např. lipová a loden. Takové odstíny nikoho rozhodně neurazí, ale i přes to působí velmi výjimečně a elegantně. Tak proč nezkusit něco nového? smiley

http://https://www.simira.cz/nausnice/loden-nausnice-podzim-vinova-ruda-oxblood-red-82938


A protože začíná zima, je přirozené, že nás honí mlsná více než obvykle. Často to souvisí se změnou počasí, se kterou se někteří z nás hůře vyrovnávají a kompenzují si ji právě třeba mlsáním čokolády. Přiznejme si ale, kdo z nás nemlsá! smiley Pro takové jsem připravila kolekcí tří párů připomínající bílou, kakaově čokoládovou a hořkou čokoládu. 

http://https://www.simira.cz/nausnice/chocolate-nausnice-podzim-hneda-cokolada-82947

Myslela jsem si, že tímto své chutě utlumím, ale opak byl pravdou! smiley

A na závěr, jako sladkou tečku na konec po čokoládové symfonii, představuji sadu Nature i pro ty nejjemnější dušičky mezi námi smiley.

http://https://www.simira.cz/nausnice/nature-brown-nausnice-podzim-vinova-ruda-oxblood-red-82939


A jako bonus?

Těmito sadami podzimní nášup rozhodně nekončí! Můžete se těšit na další obohacení a přírůstky v mém obchůdku. A pro každého z Vás, kdo si objedná šperk z mé podzimní kolekce 2013, v dárkovém zabalení čeká také malý dárečeksmiley


Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)