SIMIRádce

Srpnová statistika

admin radka | 2.9.2012 | 453× zobrazeno | hodnocení: 1 | 0 komentářů

Dnes Vás seznámíme s tím, jak se daří našemu benjamínkovi, který právě vstoupil do 5 měsíce své existence.

Simira roste a sílí a dávala o sobě hodně vědět i během okurkové prázdninové sezóny. Letní prázdniny jsou za námi a je tu 1. září. Teplé počasí vystřídal déšť a nový školní rok je tu co nevidět. Pro všechny prodejce na Simiře se blíží hlavní prodejní sezóna – podzim a zimní předvánoční období. Nebudeme ale předbíhat a dnes Vás seznámíme, jak se daří našemu benjamínkovi, který právě vstoupil do 5 měsíce své existence.

S reklamou zaměřenou na nakupující i prodejce jste se mohli setkat na sociální síti Facebook, na nejrůznějších portálech a tématických webech. O Simiře se také zmiňovaly některé blogy, webové diskuze a časopisy. S některými z těchto příspěvků jsme Vás seznámily v našich blozích „Napsali o nás“.

V srpnu vzrostla návštěvnost galerie SIMIRA o více než 20% oproti červenci na téměř 35.000 návštěv. O 7% se prodloužila délka průměrné návštěvy, což svědčí o tom, že v naší nabídce je stále více zajímavých výrobků.  Sortiment výrobků na Simiře dosáhl počtu téměř 14.000 ks v hodnotě přes 5,2 mil. Kč a zvýšil se během měsíce o úctyhodných 26%!  Děkujeme všem prodejcům za rozšiřování jejich nabídky!

Počet prodejců dosáhl významného milníku – 30.8.2012 jsme překročili 1000 zaregistrovaných prodejců. Nyní se Simira řadí nejen návštěvností ale i počtem prodejců mezi TOP3 portály zaměřené na handmade výrobky v České republice!  Těší nás přízeň fanoušků na Facebooku, neboť pokud bychom pokládali počet fanoušků za míru oblíbenosti, pak bychom se s více než 2600 fanoušky ocitly na pomyslném druhém místě v ČR.

Co se týče počtu objednávek, ten se v měsíci srpnu zvýšil o 35%, celkový prodej dosáhl již takřka 600 výrobků.  Co nás těší ale nejvíce, je velmi dobré hodnocení našich zákazníků, kteří si u nás výrobky zakoupili – viz přehled hodnocení níže. A za to patří velký dík Vám prodejcům, kteří máte na tak vysoké spokojenosti zákazníků významný podíl.

Tolik tedy k výsledkům za srpen. A zpět k blížící se sezóně. Protože ručně vyráběné a originální výrobky jsou jako stvořené pro krásný vánoční dárek, zvyšte Vaše šance na úspěch a umístěte co nejvíce výrobků do Vašeho obchodu na Simiře. Na podzim chystáme opět řadu reklamních kampaní a PR akcí k podpoře prodeje a získání nových zákazníků.

Těšíme se na další spolupráci a přejeme Vám hodně nejen prodejních úspěchů v září!

Simona a Radka

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)