SIMIRádce

Popis k novému zboží

elkeramika | 20.7.2012 | 787× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Cítím, tedy jsem

 Protože mi systém nedovoluje napsat ke zboží tak dlouhý popis, jak potřebuji, snad nebude vadit, když jej dám sem.


PRVNÍ ČÁST POPISU....lícová strana
Tento vyjímečný cínovaný šperk je oboustranný, a protože chci, aby jste si jej mohli co nejlépe prohlédnout, vyfotografovala jsem jej co možná z nejvíce stran, a také detaily. Také popis stran šperku se mírně liší, protože každá je jiná.Základem šperku je nádherný Peříčkový Achát, v bíločerné barvě, s místečkem v barvě béžové, nahoře, na špici. Krystalky v tomto Achátku, které se nádherně třpytí, jsou bílé. Velmi decentně se blýskají z boku, na levé straně šperku, jakoby schované, a přesto tam jsou, a při pohybu se zatřpytí. Nekřičí, jsou nenápadné, jen jsou jakoby cítit... tedy jsou.Lícová strana šperku, je bohatě zdobena ornamenty, proplétajícími se vedle sebe i přes sebe, nahoru a dolů, a kolem jiných...
Jejich cesty jsou nedohledatelné. Kroutí se, vystupují a za okamžik mizí, ale nekončí. Jen vyjdou na povrch, jinde a jiné. Jako když se po kamenech prohání horský potůček. Cínové kuličky, jakoby byly na překážku, ale nejsou. Jen lemují cestu, kterou ornamenty putují, aby byla pestřejší, zajímavější, a ještě složitější. Proč jinak by tu byly? Přímá, uhlazená cesta je možná příjemná, a bez potíží, ale také čitelná, beze zpestřujících změn... nezábavná... nudná šeď. Mezi všemi těmi cestami jsou také ukryty poklady. Kdo ví, proč tam jsou, a co přináší? Proměňují každý paprsek slunce v rudou záři broušených Granátků. Úplně nahoře je jeden, oválný. Níž, uprostřed leží další, kulatý, a v pravém rohu se schovává třetí. Do třetice všeho dobrého.
DRUHÁ ČÁST POPISU....rubová strana (poslední foto v mém obchůdku)Rubová strana šperku, je bohatě zdobena ornamenty, proplétajícími se vedle sebe i přes sebe, nahoru a dolů, a kolem jiných...ale přeci jen ne tolik, jako je tomu u lícové strany. Tady, na rubu, plynou ornamenty poněkud klidněji, a spořádaněji. Jejich cesty se tolik neklikatí, a také cínových kuliček je zde méně. Tato strana připomíná ustálený, klidný tok hluboké řeky. Již není třeba dravosti, rozpustilosti, a rychlosti. Přišlo poznání....Tento šperk je vyrobený technikou tiffany, bez použití bižuterních komponentů. Náhrdelník je zhotoven z pocínované mědi, pečlivě zpracovaný, patinovaný, vyleštěný do starostříbrné barvy, ošetřený antioxidantem, zavěšen na černé kulaté kůži, s ručně vyrobeným, tepaným zapínáním. Kůži lze vyměnit za řetízek beze změny ceny. Stačí to jen připsat do objednávky.
Roztáhnutá délka kůže je asi 45 cm.Velikost přívěšku je asi 6 cm na výšku, 3,5 cm na šířku, měřeno v nejširších místech, a přes dva centimetry v nejtluščím místě.Respektujte prosím autorská práva!Na všechny své šperky poskytuji bezplatný servis a roční záruku!!! Záruka se nevztahuje na mechanické poškození zboží, způsobené nesprávným používáním výrobků. 
Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)