Nenašli jste na Simiře přesně to, co potřebujete? Zadejte si konkrétní poptávku.
Toto zboží na Simiru nepatří? Nahlásit
Hrnec na kvašenou zeleninu , má objem 1,5 l.
Vyroben z kvalitní německé kameniny, použité glazury jsou zdravotně nezávadné.
KVAŠÁKY NEPOTŘEBUJÍ MÍT VODNÍ ZÁMEK. ZELENINA JE JIŽ PŘI KVAŠENÍ POD KYSANOU ŠŤÁVOU - STLAČENÁ KERAMICKÝM PÍSTEM !!!!!!!
ZÁKLADNÍ RECEPT NA PICKLES:
potřebujeme: 1kg zeleniny vhodné ke kvašení - mrkev, zelí, cibuli, křen, červenou řepu, ředkve
17 g mořské soli
kmín
nejlépe keramickou nádobu na kvašení
Postup: Zeleninu jako je zelí a cibule nakrájíme na jemno, mrkev, ředkve.. nastrouháme na hrubo, křen nakrájíme na kolečka. Vše smícháme dohromady, přidáme mořskou sůl, kmín a dobře prohněteme rukama. Zeleninovou směs propracováváme rukama až pustí šťávu, potom ji začneme pěchovat do nádoby. Nádobu se směsí necháme 3 až 5 dní kvasit při pokojové teplotě. Jakmile je zelenina zkvašená a je v ní poměrně hodně šťávy, můžeme si ji přendat do malých skleniček, které dobře uzavřeme a uschováme buďto v ledničce nebo ve sklepě. Nevadí když si ji ponecháme v té jedné nádobě. Vždy musíme dbát na to, aby byla zelenina ponořená v kysané šťávě, jestliže je jí tam málo dolijeme čistou vodou. Takhle vám pickles vydrží skoro celou zimu.
Mnoho dalších skvělých receptů na kvašenou zeleninu naleznete na internetu.
Základní recepty Vám zašlu společně s hrncem.
kvašák s levandulí 1,5 litru
K dispozici | 0 ks |
K dodání | měsíc |
Způsob úhrady | Bankovním převodem |