SIMIRádce

Epoxy Resin clock minerals

lk decorative design | 5.7.2023 | 29× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Fascinující polodrahokamy z celého světa zakomponované do Epoxy Redin Art a nového projektu Epoxy Resin clock minerals. Autorská originální tvorba pouze v ČR.

Aloha všichni


Dnes jsem zpět s projektem, který jsem měla v hlavě už dlouho. Zkombinovala jsem minerály s pryskyřičným uměním EPOXY RESIN CLOCK MINERALS
Doufám, že tyto hodiny vymažou všechny špatné vzpomínky a přinesou skvělé okamžiky v každé sekundě.
Zde je pár originálních vzhledů . Ne, toto NENÍ umělecké dílo dostupné pouze v luxusní galerii , nově pouze v Čechách a dostupné pro všechny .

Pracuji převážně s polodrahokamy a minerály a geody . Geody jsou geologické útvary v sedimentárních nebo vulkanických horninách, které uvnitř obsahují barevné minerální krystaly. Když jsou tyto skály rozbity nebo rozříznuty, odhalí se jejich úžasné drahokamy. Big clock budou brzy k dispozici . Umělecká geoda se dá vytvořit i pomocí pryskyřice co využívá mnoho umělců aby napodobili matku přírody a vznikají úžasné kreativní malby a produkty.

Pryskyřičná geoda však není přirozená geoda. Místo toho je to umělecká verze geody vyrobené z epoxidové pryskyřice. Do pryskyřice můžete přidat slídové prášky, třpytky a kovové pigmenty spolu s některými krystaly, skutečnými nebo umělými, abyste znovu vytvořili neuvěřitelné barvy a vzory matky přírody.

Já však radši poučívám přírodní elementy matky přírody, které nám předávájí energii a posílují naše vnitřní rozpoložení v prostoru ve kterém se nacházíme . Předávají tak větší sílu než jen požitek z kreativní tvorby samé.

Jejich surová krása vykouzlí úsměv na tváři a radostný uklidňující pocit na duši. Kdo věří lidovým tradicím a legendám drahých kamenů, potom jejich kouzlo a půvab dodá harmonii pro jakýkoliv interiérový prostor nebo domov.. V dnešní době neslouží krystaly pouze jako netradiční dekorace, ale mnozí znají a využívají jejich léčivé účinky v oblasti těla, duše i mysli, obzvláště při meditaci. Neustále se objevují nové způsoby využití jejich blahodárné energie. Krystaly lze používat například k očistě vody nebo jako podpůrný prostředek ke zvýšení úrodnosti půdy. Užívají se ke zlepšení energie v domě či jiných prostorách. Dle jejich umístění mohou příznivě ovlivňovat vaši kariéru, zdraví, vztahy či finance.

Možná, že si myslíte, že krystaly jsou jen pro kartářky nebo lidi, co čerpají energii z aury. Naopak, krystaly jsou pro nás pro všechny. Jejich síla totiž spočívá v tom, že umějí dodat energii, zlepšit náladu a poskytnout vašemu domovu zcela nový rozměr. Krystal se tak může stát nejenom krásnou dekorací do ložnice, koupelny či obýváku, ale dodat této místnosti tu dávku energie, která mu chybí. 

Pokud souzníš vždy je kámen, který můžeš začlenit v podobě interiérového designu začlenit. Kouzlo uvidíš sam. Na zakázku vytvářím mnoho věcí. Zde najdeš už hotové produkty, které jsou k odeslání. 

Krásný den všem Luci 

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)