SIMIRádce

RukoŠperky inspirují

rukosperky | 16.12.2014 | 233× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Nevíte jak vybrat šperky? Zkuste to podle znamení zvěrokruhu. Vybrali jsme ke každému znamení ten pravý RukoŠperk a budeme rádi, když se budete naším výběrem inspirovat.

RukoŠperky podle znamení zvěrokruhu


Nevíte jak vybrat šperky? Zkuste to podle znamení zvěrokruhu. 
Vybrali jsme ke každému znamení ten pravý RukoŠperk a budeme rádi, když se budete naším výběrem inspirovat k nákupu.

BERAN


Ženy ve znamení BERANA jsou ohnivé a temperametní. Mají vzácný dar říkat pravou věc v pravou chvíli. Jednají impulzívně a přímočaře. Rády hledají nové výzvy, dobrodružství a určitě si umí vychutnávat život.

Vybrali jsme pro ni OHNIVKU INKOUSTOVOU. Šperk, který pálí na dotek a plně vystihuje temperament žen narozených ve znamení Berana.

OHNIVKA INKOUSTOVÁ
 
 

BÝK

 

Ženy ve znamení BÝKA jsou obdařené velkou vytrvalostí, rozhodností, silnou vůlí a energií. Milují uspokojování svých smyslů, potrpí si na dobré jídlo a kvalitní pití. Žena narozená v tomto znamení vždy preferuje kvalitu nad kvantitou, má vřelý vztah k přírodě a velké pochopení pro umění.

Podle hlavní oblíbené barvy RukoŠperky doporučují  KAKTUSKU ŠPIČKOVANOU. Kombinace červené a zelené určitě probudí všechny smysly Býka.

IMG_7553.jpg
KAKTUSKA ŠPIČKOVANÁ



 

BLÍŽENCI

 

Ženy ve znamení BLÍŽENCŮ potřebují svoji osobní svobodu. Vynikají duševní všestranností a bystrým intelektem. Jsou aktivní a mají zájem o všechno, co se kolem nich děje. Vzhledem k tomu, že jsou neustále v pohybu, nemají rády velké a objemné dárky. 

Ženám v BLÍŽENCÍCH udělá radost originální bižuterie, a proto v RukoŠpercích vybíráme HNĚDULKU KULIČKOVANOU v oblíbené kaštanové barvě.

IMG_7963.jpg
HNĚDULKA KULIČKOVANÁ



RAK 


Ženy narozené v RAKU mají bohatou fantazii, jsou citově založené a mají mimořádný smysl pro rodinu a domov. Přesto bývají na cestách výtečné společnice, kterým dobrodružství a vzrušení z neznámeho není cizí. Jsou obdařené šarmem, empatickým chováním, intuicí a vřelostí.

Určitě neuděláte chybu s jemnou a decentní KOPRETINKOU NĚŽNOU.

IMG_8535.jpg
KOPRETINKA NĚŽNÁ


LEV

Žena LEV je temperamentní, půvabná, chytrá a sexy. Nerada se přizpůsobuje a nikdy se nespokojí s málem. Ráda přitahuje pozornost a nápadně se obléká. Miluje velkorysý životní styl, chce v životě něco znamenat a být uznávaná. Nebojí se výstřednosti a může si to dovolit. 

Pro ženy ve LVU je ideální netradiční šperk nejlépe ve zlaté barvě jako ZLATĚNKA VZORKOVANÁ. Otevírací INRÓ krabička je určena jen odvážným LVICÍM.

IMG_9244.jpg
ZLATĚNKA VZORKOVANÁ
 
 

PANNA


Ženy narozené v PANNĚ jsou půvabné, citlivé, realistické a vysoce inteligentní. Mají pevnou vůli a milují pořádek, přesnost a harmonii. Jejich analytické myšlení jim umožňuje rychle rozeznat, co je dobré a kde je chyba. Často se zajímají o zdravý životní styl a nepotrpí si na výstřednost ani luxus. 

RukoŠperky pro ni vybírají nenápadné, spořádané a praktické SOUDKOVKY MODRÁSKOVÉ

IMG_9687.jpg
SOUDKOVKY MODRÁSKOVÉ



VÁHY

Mocnou vladařkou VAH je Venuše, bohyně lásky. Ženy narozené ve VAHÁCH dokáží díky své intuici na první pohled odhalit podvádění a švindl. Jsou velmi přitažlivé. Mají pronikavý intelekt, skvělé analytické schopnosti a vynikající organizační talent. VÁHY mají hluboký vztah k umění a velmi dobrý cit pro hezké věci. 

V RukoŠpercích vybíráme pro Váhu exkluzivní MODŘENKU ULTRAMARÍNOVOU v oblíbené barvě modrého safíru.

IMG_9099.jpg
MODŘENKA ULTRAMARÍNOVÁ


ŠTÍR


Ženy narozené ve ŠTÍRU jsou  smyslné, vášnivé a ukrývají v sobě silné emoce. Jsou odvážné, hrdé a věrné. Umí rozpoznat slabosti a stíny lidské povahy a neujde jim žádné tajemství. ŠTÍRKY fascinují tajemnou krásou a záhadnou povahou. Dokáží vášnivě milovat i nenávidět, jsou velmi emocionální a berou vše neuvěřitelně vážně.

Proto doporučujeme srdeční SRDCOVKU ČERVENKOVOU.
  
IMG_7661.jpg
SRDCOVKA ČERVENKOVÁ



STŘELEC


Žena narozená ve znamení STŘELCE je originální, chytrá a optimistická. Miluje nezávislost a svobodu a umí respektovat i svobodu druhých. Je ctižádostivá, často má velké plány, které se jí díky pracovitosti daří plnit. STŘELKYNĚ miluje přírodu, cestování a pobyt na čerstvém vzudu. 

Trefou do černého bude FIALKA ÚHELNÍKOVÁ  ve svěžím tónu do města i na výlety.

IMG_8017.jpg
FIALKA ÚHELNÍKOVÁ

 

KOZOROH


Ženy zrozené ve znamení KOZOROHU jsou chladně krásné. Mají zvláštní a velmi přitažlivé kouzlo. Jsou bystré a důvtipné, přestože působí zdrženlivě. Vrozená autorita se snoubí s organizačním talentem, a díky tomu to často v životě dotáhnou daleko.Mají smysl pro realitu a cit pro zodpovědnost, jsou zvyklé spoléhat samy na sebe. 

Ženám v KOZOROHU za RukoŠperky doporučujeme neokázalou a svojí barvou zajímavou PÁSKOVKU ELEGANTNÍ.


IMG_8069.jpg
PÁSKOVKA ELEGANTNÍ



VODNÁŘ


Ženy ve VODNÁŘI jsou spontánní, optimistické, originální, zábavné a vtipné. S nadšením se dívají do budoucnosti a věří, že jsou schopné změnit svět. Skvělá předvídavost a intuice jim umožňuje plnit svoje vize. Mají silnou touhu po svobodě a nezávislosti. VODNÁŘKY milují originalitu a rády experimentují. 

Ideálním výběrem z RukoŠperků pro ni bude ŠNEKOVKA BOXÍKOVÁ s nádechem akvamarínu.

IMG_9809.jpg
ŠNEKOVKA BOXÍKOVÁ
 


RYBY



Ženy narozené v RYBÁCH jsou ztělesněním ženskosti. I když si to samy někdy neuvědomují, jsou obdařeny šestým smyslem. Mají mimořádnou schopnost empatie, jsou kreativní, intuitivní a plné skvělých nápadů. Jsou romantické, tajemné, citlivé a něžné. Jejich fantazie a představivost jim umožňuje procítění každého okamžiku.

Vybíráme pro ně z RukoŠperků šperk z vodní říše CHAPADLOVKU MODŘENKOVOU.

IMG_7945.jpg
CHAPADLOVKA MODŘENKOVÁ

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)