SIMIRádce

Lvi, poznáváte se??? 1.díl

smuk | 22.7.2013 | 653× zobrazeno | hodnocení: 1 | 2 komentáře

Všechny zdravím, protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce ve Lvu (22.7. - 21.08.)

image

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Vitalita. Autorita. Moc.
MOTTO: Já chci.
VĚDOMÝ CÍL: Tvořivé sebevyjádření.
SILNÝ SMYSL PRO: Důstojné vystupování.
VLOHY PRO: Dramatizování. Užívání života. Naplňování vírou. Oživování. Organizování.
POVAHA: Vroucí. Šlechetná. Milující radost a potěšení. Pohostinná.
POTŘEBA ROZVÍJET: Pokoru a skromnost. Šetrnost a hospodárnost. Altruismus. Pozornost k detailu.
KAMENY: kočičí nebo tygří oko, rubín, jantar, karmeol, citrín, smaragd, ohnivý achát, granát, zlatý beril, onyx, oranž.vápenec, křemen, rubín, topas, kunzit

 

Legenda o Lvovi: Herkulovým úkolem bylo zabít nemejského Lva. Mezi oběma se strhla velká bitva, ve které Herkules šelmu uškrtil. Héra zvíře obdivovala, protože se lehce nevzdalo, Zeus pro jeho sílu. Proto se Lvi vyznačují touhou vyhrát a přitahují k sobě obdiv.

Životní heslo: Všechno zvládnu.

Jak je poznáte: Podle mohutné pěstěné hřívy vlasů. Všichni Lvi totiž tráví neúměrně mnoho času šlechtěním svých vlasů. Špatný sestřih může být pro lva zdrojem špatné nálady až do té doby, dokud si své vlasy (ego) nedá znovu do pořádku. Lvi – muži se zase často přepečlivě pěstují své vousy. To je klasická ukázka lví marnivosti. Poznáte je však nejen podle krásných vlasů, ale také podle imponujícího vzhledu, pronikavého a jasného pohledu, vysokého čela, plných rtů a důstojné chůze. Lví silná osobnost vyzařuje paprsky, mohou přitahovat nebo také zahnat na útěk.

Charakter: Silně extrovertní. Lvi jsou stejně jako berani a střelci plní energie, nadšení a touhy po osobním úspěchu. Jsou velkorysí, štědří, jejich smyslu pro velkolepost až antických rozměrů se nikdo nevyrovná. Pověstná záliba v plném a bohatém životě možná vychází ze skutečnosti, že lev je znamení plodného léta. Lvi se narodili v době. Kdy je v přírodě všeho hojnost a dostatek, ta proč by šetřili či probůh mysleli na zadní kolečka. Lvi, pokud jsou opravdovými lvy, zásadně pohrdají čímkoli nízkým, zlým, úzkoprsým a omezeným. Vůbec, když se lev vydaří, tak je absolutně nejlepší znamení ze všech.

Co milují: Slávu.

Co nesnášejí: Malichernost.

Jak pracují: Tvrdé práce se lev zásadně nebojí. Naopak. Je to jeden z největších pracantů zvěrokruhu. Ovšem za jedné podmínky a to, že dělá práci, která ho baví. A lva nemůže uspokojit jen tak nějaká práce, on nemůže oddělit to, kým je (králem), od toho, co dělá. Nudná práce bez možnosti sebevyjádření a s omezenými možnostmi může totálně zrušit jeho kreativní duši. Lvi jsou totiž idealisté, potřebují věřit tomu, co dělají. Také potřebují velet. Lev je králem zvířat, takže řídí dobře, řídí rád!

Vzorový hrdina: Herkules.

Zvláštní znamení: Herecké nadání a příchylnost k dětem.

Dobrá rada pro Lva: Stará a okřídlená pravda: Pýcha předchází pád.

Dobrá rada pro vás ostatní: Chvalte, chvalte, chvalte.

Kde se budete cítit dobře: Francie, Itálie, Sicílie, Kalifornie, z měst zvláště Řím, Ravena, Toulon, Chicago, Philadelphie.

Ideální šéf: Ten, který nedělá drama pro nějakou botu – Střelec.

Ideální přítel: Komunikativní a přitom tolerantní zrozenec Vah.

Ideální partner: Společensky založení Blíženci.

Kdo vás eroticky přitahuje: Muže přitahují sexy ženy ze znamení Berana, ženy často podlehnou Býkům.

Lev je velkomyslný a rád je středem pozornosti. Nesmírně důležitá je pro něho osobní nezávislost. Má neustále potřebu tvořit a vyrábět něco nového a to v duševní i materiální oblasti. Dbá na to, aby ostatní lidé o něm měli dobré míněná. Většinou se mu to také daří. Je si plně vědom svého působení a účinku na druhé a stále zvažuje, jak by udělal ještě lepší dojem. Má vyhraněný smysl pro dramatičnost, takže vznešená role, kterou zpočátku jen hraje, se pro něho postupně stává realitou. Dostane-li se v důsledku okolností do situace, která ho omezuje, ztrácí pak zájem o svoji práci. Symbolizuje ho vznešenost, moc a důstojnost. Moc zvyšuje jeho sebevědomí. Pokud má pocit, že ve svém postavení má moc a odpovědnost, snaží se jemu projevenou důvěru nezklamat. Osvědčuje se ve vedoucích a odpovědných funkcích, kde může uplatnit své tvůrčí síly. Zůstane-li jeho touha po autoritě nenaplněna, může se z toho vyvinout určitá indolence, lenost a nestálost. Je odvážný a smělý, ale nikdy nebojuje nečistým způsobem. Je-li vítězství na jeho straně, je velkodušný. Podlehne-li, zůstává neporaženým.

Všem přeji krásné narozeniny.

Příště  Lvi a jejich sexualita!!!

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)