SIMIRádce

Váhy, poznáváte se???

smuk | 22.9.2013 | 335× zobrazeno | hodnocení: 0 | 0 komentářů

Váhy reprezentují bohyni Themis a její lásku ke spravedlnosti. V mnoha legendách je popisovaná jako žena se zavázanýma očima, která v ruce drží váhy v dokonalé rovnováze a meč. Připomíná se tak, že otrok i boháč mají stejné právo na spravedlnost.

Všechny zdravím,

protože již hodnou řádku let pracuji s astrologií, rozhodla jsem se napsat postupně během roku přehled o všech znamení. Zasvěcení prominou, když vynechám Ascendenty, domy a další důležité věci a trošku odlehčím toto velmi důstojné téma.

Slunce ve Váhách (22. 09. – 22. 10.)

image

ZÁKLADNÍ ORIENTACE: Harmonie. Přátelství. Rovnováha.
MOTTO: Vyrovnávám.
VĚDOMÝ CÍL:Harmonie.
SILNÝ SMYSL PRO: Krásu. Spravedlnost. Idealismus.
VLOHY PRO: Vyjednávání. Urovnávání sporů po dobrém. Porovnávání.
POVAHA: Diplomatická. Ochotná pomoci. Přátelská. Vnímavá. Svárlivá.
POTŘEBA ROZVÍJET: Pevnost a stálost. Rozhodnost. Důslednost.

Legenda o Váhách: Váhy reprezentují bohyni Themis a její lásku ke spravedlnosti. V mnoha legendách je popisovaná jako žena se zavázanýma očima, která v ruce drží váhy v dokonalé rovnováze a meč. Připomíná se tak, že otrok i boháč mají stejné právo na spravedlnost.

Životní heslo: Rozvažuji.

Jak je poznáte: Potkali jste krásného člověka s jemnými rysy, pravidelných obličejem, malým špičatým nosem, okouzlujícíma očima a bohatými hnědými vlasy? Zaujal vás jeho melodický hlas a nakažlivý smích? Pak jste se potkali s váhou. A už jste poznali neodolatelné kouzlo jejího úsměvu? Když se váha usměje, odpustíte jí všechno na světě. Vaše smůla je v tom, že to o sobě moc dobře ví a této přednosti někdy bezostyšně využívá a to jak žena, tak i muž.

Charakter: Žlučovitě sangvinický. Kdo by to do tak líbezných bytostí řekl, že někdy dokáží být pěkně vzteklé a umanuté. A to váhy jsou, obzvláště když bývají přesvědčeny o své ušlechtilé pravdě, ke které došly po dlouhých a nekonečných rozvahách. Nezapomínejte, že váha je kardinální znamení, to znamená, že nikdy bez boje neustupuje ze svých pozic. Na druhou stranu je pověstná zdvořilost, mírumilovnost, takt a diplomacie. Sdělí vám, že jste úplně nemožní, ale řeknou to moc hezky a ještě se na vás usmějí. Všechny váhy bez výjimky milují pořádek, spravedlnost a soulad a to v jakémkoli oboru jejich působení. Klasická astrologie je zařazuje do znamení mravů počestných, kam každé znamení hned tak nepatří. Co milují: Umění a erotiku.

Co nesnášejí: Špínu.

Jak pracují: Se smyslem pro obchod. Váhy totiž mají vynikající schopnost okamžitě a kreativně vidět obchod ve všem. Pouze váha dokáže vymyslet nejlepší reklamu, protože jen ona ví, za co jsou lidé ochotní vydat své těžce nabyté peníze. Váhy jsou také klasickými skupinovými hráči, takže se dokážou obklopit chytrými lidmi a využít jejich schopností. Často se stává, že pro Váhu není důležité, co dělá, jako spíš kde to dělá. Rozhodně se nenechá nacpat do špinavé kanceláře s řadou ohavných šanonů, ostrým zářivkovým světlem a odpudivým kobercem. Na to zapomeňte, váha má ráda krásu a umí ji ocenit.

Vzorový hrdina: Paris.

Zvláštní znamení: Krása. Nejkrásnější ženou byla trojská Helena a ta byla váha.

Dobrá rada pro váhy: Nepřejídejte se. Máte sklony k tloušťce.

Dobrá rada pro vás ostatní: Nechte si od váhy poradit, neprohloubíte.

Kde se budete cítit dobře: Porýní, Savojsko, Rakousko, Argentina, Čína a Horní Egypt, z měst zvláště Antverpy, Freiburg, Graz, Vídeň, Lisabon, Kodaň a Johannesburg.

Ideální šéf: Žádný puntičkář, ale svobodomyslný zrozenec Ryb.

Ideální přítel: Někdo, s kým si můžete popovídat o čemkoliv a nenudit se – třeba Vodnář.

Ideální partner: Tolerantní a přece nápaditý typ – Blíženec.

Kdo vás eroticky přitahuje: Muži touží po romantice se zrozenci Raka, ženám se často líbí Blíženci.

 

Znamení Váhy poskytuje zrozenci šarm a půvab spolu s touhou být oblíbený u ostatních lidí a být jimi uznáván. Nikdy se však nevzdává žádné své zásady jenom proto, aby sklidil potlesk a souhlas. Uvědomuje si, že takovéto účelově zaměřené chování může mít nakonec za následek ponížení. Je zaměřen na přítomnost. Má radost z podnikání, ale pro své aktivity vyhledává spolupráci jiných osob, protože to, co jednou započal, nerad dovádí do konce. Má zcela zvláštní potřebu partnerství. Má-li v něm nalézt uspokojení a naplnění, musí mít možnost uchovat si uvnitř tohoto vztahu svoji individualitu. Má silně vyvinutý smysl pro spravedlnost a fair play. Od svého partnera očekává, že bude stejně usilovně pracovat jako on sám. Pracovitost zrozence je vysoká zejména po dvacátém devátém roce života. Dík dobrému intelektu je velmi aktivní při hledání nových poznatků, idejí a duchovních podnětů. Má nadání analyzovat společenské události ve svém okolí a projevuje zájem o mezilidské vztahy a problémy. Zřídkakdy dává průchod své zlosti. Jestliže však ztratí sebeovládání, rozpoutá bouři a není nic, vůbec nic, co by ve zlosti neřekl. Ještě po padesáti letech přesně ví, co a za jakých okolností mu kdo tehdy řekl a neopomene člověku přednést své tehdejší mínění. Jeho hněv však brzy vyprchá a zůstává sklíčený člověk.

Všem přeji krásné narozeniny a pěkné babí léto.

Těšte se na pokračování Štíři, poznáváte se???

 

Napsat příspěvek

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)