SIMIRádce

Vložit banner

Na SIMIŘE máte možnost vložit bannery dva: jeden je hlavičkou Vašeho profilu a druhý je hlavičkou obchodu. Oba bannery mají trochu jinou velikost. Vložení banneru je čistě dobrovolnou záležitostí, ale stejně jako vyplnění profilu, může vhodně zvolený banner významně ovlivnit Vaše obchody v pozitivním slova smyslu.

Vložit banner profilu
Profilový banner je hlavičkou Vašeho profilu. Může a nemusí se shodovat s bannerem Vašeho obchodu. Klikněte na tlačítko Procházet a vyberte ze svého adresáře na Vašem počítači obrázek nebo fotografii. Poté klikněte na tlačítko Uložit. Obrázek můžete po uložení nahradit jiným, a to v sekci Můj profil/Upravit profil.
Ideální rozměry tohoto obrázku jsou 480 px šířky a 120 px výšky, při jiných rozměrech se Vám obrázek roztáhne v těchto poměrech.

Vložit banner obchodu
Banner je v tomto případě hlavičkou Vašeho obchodu, vhodně zvolený banner upoutá pozornost zákazníka, který si Váš obchod snáze zapamatuje a znovu se vrátí nebo ho doporučí dalšímu potenciálnímu zákazníkovi. Nepodceňujte sílu marketingových triků. Klikněte na tlačítko Vložit nový banner, vyberte ze svého adresáře ve Vašem počítači obrázek nebo fotografii o velikosti 720 px na šířku. ideální výška je 120 px. (V případě, že bude jiná, obrázek se Vám roztáhne v daném poměru.) Klikněte na tlačítko Vložit. Pokud jste již jednou obrázek vložili, můžete jej kdykoliv nahradit jiným.

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)