SIMIRádce

Provizní faktury

Na tomto přehledu vidíte přehledně veškeré závazky, které vám vznikli vůči nám, provozovatelům webu Simira.

Vidíte výši aktuální plošně nastavené provize na Simiře a vidíte také aktuální výši vaší provize, která se může od plošně nastavené lišit (směrem dolů :), třeba proto, že jste snížení provize vyhráli v některé z našich soutěží, které naleznete na hlavní liště hlavní strany nad kategoriemi.

V přehledných tabulkách, můžete sledovat váš obrat, provizi i výši plateb za placené služby (umístění na hlavní straně i v kategoriích). Přehled zahrnuje i případná storna objednávek. Provize se započítává v okamžiku potvrzení objednávky z vaší strany, v případě, že dojde k situaci, že zákazník následně z jakéhokoliv důvodu objednávku zrušil nebo nezaplatil, pak vám storno ve výši provize z dané objednávky zase vrátíme.

Provizní faktury najdete v Přehledu faktur. Číslo účtu a ostatní potřebné údaje k provedení platby jsou uvedeny na provizní faktuře. Klikněte na číslo faktury v tabulce a provizní faktura se zobrazí v pdf formátu. Fakturu si můžete uložit, vytisknout či zvětšit. Když najedete myší na fakturu objeví se panel nástrojů, ze kterého můžete tyto funkce ovládat.

Fakturu nevystavujeme v případě, že její celková výše nepřesáhne 50,- Kč. V takovém případě vám výši vašich závazků převedeme do dalšího měsíce. Ve sloupečku můžete kliknout na Přesunout. Pokud nekliknete, pak 10. den následujícího kalendářního měsíce bude tato provizní výše automaticky přesunuta do následujících měsíců. Pouze na konci kalendářního roku jsou vyfakturovány všechny provizní částky. 

V posledním sloupci můžete sledovat také stav - uhrazení/neuhrazená.

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)