SIMIRádce

Výběr na hlavní straně

Velmi účinnou formou podpory vlastního prodeje je dostat své zboží na titulní stranu. Jak to provést? Způsobů je několik - jedním z nich je tvořit vlastní návrhy výběrů na hlavní stranu.

Jistě jste si všimli, že na hlavní straně Simiry je ucelený a sladěný výběr z dostupného zboží. Finální výběr této výkladní skříně sice provádíme my, ale pochopitelně s Vaší pomocí. Vybíráme totiž téměř výhradně z Vašich vlastních výběrů. Pouze v případě, že by se stalo, že jich nebude dostatečné množství, nebo při některé zvláštní příležitosti, budeme výběr provádět sami.

Dostat své zboží na hlavní stranu Simiry je prestižní záležitostí, která může velmi významným způsobem zvýšit prodej vašich výrobků. Zboží na hlavní straně je viditelnější, ale i pokud se na hlavní stranu nedostane, je zboží, které bylo přidáno do výběru na hlavní stranu, častěji prohlíženo.

Každý jednotlivý výběr na hlavní stranu se navíc započítává do Vašeho simiratingu (viz simiratingu) - a čím vyšší je Váš simirating, tím častěji můžete své zboží zdarma aktualizovat - tedy dostat ho na přední místa v seznamu zboží, což opět zajistí větší viditelnost Vašeho zboží a může pomoci zvýšit Váš prodej.

Tvořit výběry se tedy vyplatí. Výběr může vytvořit jakýkoliv registrovaný uživatel Simiry. Do každé nominace můžete navrhnout dvě fotografie s Vašimi vlastními produkty.

Konečná volba výběru na hlavní stranu je na nás - provozovatelích a administrátorech Simiry. Při finální volbě přihlížíme k počtu komentářů, které daný výběr získal a také k hodnocení, které získal.

V liště Můj výběr se Vám zobrazí veškeré výběry, které jste na Simiře provedl/a.

Jak vytvořit nový výběr?

Do výběru na hlavní stranu nominujete vždy 9 fotografií + 4 doplňkové fotografie - pro případ, že by bylo nějaké zboží mezi samotným výběrem a zveřejněním výběru smazáno (např.z důvodu prodeje).
Počet výběrů od jednoho autora není omezen. Je však možné, že pokud v budoucnosti bude o tvorbu výběrů vysoký zájem, omezen může být.

Pro jeden výběr je možné nominovat maximálně 2 vlastní produktové fotografie. V jednom výběru se nesmí opakovat stejné zboží (toto omezení bude platné až při vyšším počtu registrovaných prodejců).
Pro výběr vybírejte pouze kvalitní fotografie. Návrhy, které jsou určitým způsobem tématicky zaměřené, mají vyšší šance na umístění na hlavní straně.

U každého produktu na Simiře existuje možnost "Přidat do výběru". Pokud nějakou fotografii nominujete do výběru, otevře se Vám malé podokno, ve kterém bude tato konkrétní fotografie uložena na určitou pozici. Při vložení první fotografie Vás systém vyzve k vytvoření názvu výběru. Od této chvíle se Vámi vybrané fotografie budou ukládat do tohoto konkrétního výběru. Výběr můžete ladit přesouváním jednotlivých fotografií z místa na místo. Ve chvíli, kdy bude Váš výběr dokončen, klikněte na tlačítko "Odeslat výběr".
Najednou můžete vytvářet pouze jeden výběr. Váš výběr nebude uložen po zavření prohlížeče (rozšíření této možnosti budeme řešit postupně s našimi programátory).

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)