SIMIRádce

Fotoslužby

Fotoslužby jsou na Simiře samostatnou sekcí, i když se chovají velice podobně jako všechny ostatní produkty. Fotoslužby jsou však vždy vázány k určitému regionu, protože jejich využití předpokládá osobní setkání mezi zadavatelem a poskytovatelem služby. Poskytovatelem služby se může stát kterýkoliv prodejce a nepotřebuje k tomu žádnou další registraci.

Fotoslužby se vkládají na speciálním formuláři, který se zobrazí v sekci Fotoslužby/nabízíte fotoslužby?/. Vložte fotoslužbu nebo zvolte přímo ve Vašem obchodě možnost "Vložit zboží" a vpravo překliknete na možnost "Chcete vložit fotografické služby?".

Fotoslužba se chová v systému podobně jako ostatní produkty, zobrazují se však pouze v sekci Služby, nikoliv ve výpisu všeho zboží. Chcete-li nabízet např. vytvoření produktových fotografií pro ostatní uživatele portálu Simira, vložte ukázkovou fotografii své práce pomocí formuláře „Vložit fotoslužbu“. Zadáte i předpokládanou cenu zhotovení této služby. Cena může být pouze orientační – v popisu můžete informace o ceně i nabízené službě upřesnit. Případný zájemce Vás bude kontaktovat buď vnitřní poštou k dojednání detailů objednávky, anebo přímo objednávkou.

Obdobně můžete nabízet i portrétové fotografie, ateliérové fotografie, zajištění fotografování při významných událostech (svatba, promoce, vítání občánků apod.)

Využijte fotoslužeb k lepší prezentaci vlastního zboží na Simiře.

Nepodceňujte prezentaci zboží – prezentace je velmi důležitou součástí prodeje. Nekvalitní, rozostřené fotografie odrazují nakupující nejen od nákupu u Vás, ale také u ostatních prodejců, kteří prezentaci věnovali maximální úsilí.

Vyhrazujeme si právo mazat rozmazané fotografie produktů.

Možná budete mít problémy s vytvořením kvalitních produktových fotografií. Pak můžete využít fotoslužeb jiných prodejců. V sekci služby naleznete nabídku fotoslužeb podle jednotlivých regionů. Domluvte se s někým, kdo Vaše zboží bude umět prodat a investujte do prezentace. Uvidíte, že se Vám to vyplatí.

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)