SIMIRádce

Diskuse

Diskuse - ideální místo k setkávání, výměně zkušeností, získání nedocenitelných rad, ale třeba i k postěžování si na nedostatky, které na Simiře nalézáte (snažíme se je řešit co nejrychleji, pokud je to jen trochu možné), případně k obyčejnému lidskému tlachání.smiley

Témata diskusí jsou rozdělena do několika základních kategorií, tyto kategorie určujeme my. Pokud Vám nějaká vysloveně chybí, neváhejte nás kontaktovat na admin@simira.cz.

V diskuzích funguje fulltextové vyhledávání. Zkuste proto nejprve najít, jestli se o Vašem tématu již nediskutovalo a zapojit se do již založené diskuse.

Pokud se to nepovede, založte si diskusi vlastní.
Je to jednoduché.  Klikem na tlačítko  se Vám otevře okno, kde zadáte co nejvýstižnější název diskuse, vyberete kategorii, do které se dané téma nejlépe hodí a napíšete první příspěvek, který vložíte stiskem tlačítka "Vložit diskusi".

Všechny Vámi založené diskuse vidíte v pravém modrém okně "Moje diskuse". Zde vidíte i nově vložené komentáře k Vašim diskusím.

Pokud Vás nějaká diskuse zaujala a chcete se k ní vrátit, aniž byste ji museli hledat, přidejte si diskusi do sledovaných. Je to jednoduché. Stiskněte hvězdičku u názvu diskuse. Stejným způsobem můžete diskusi odebrat ze sledovaných. Rovněž všechny Vaše sledované diskuse se Vám zobrazí v modrém okně "Sledované diskuse".
V nastavení diskusí si můžete zvolit, zda chcete upozornit na nové příspěvky také vnitřní poštou nebo na Váš mail, a to u diskusí Vámi založených nebo u diskusí Vámi sledovaných..
Uzamknutí diskuse
Bavíte se už nějakou dobu s určitou skupinou lidí a chcete mít soukromí? Požádejte nás, my Vám dikusi uzamkneme.
Pravidla diskusí
Není to nic, nad čím by slušný člověk měl přemýšlet, ale pro ty ostatní:
Diskutujeme slušně.
Mazat budeme příspěvky hrubé, urážlivé, vulgární, výhrůžky a pomluvy. A dále výroky hanobící rasy, národy a přesvědčení jednotlivců a skupin.
Diskutujeme korektně.
Je zakázáno vydávat se v diskusích za někoho jiného a zveřejňovat o někom osobní a citlivé údaje proti jeho vůli. Nevkládáme ani příspěvky reklamní (na svůj obchod na Simiře můžete upozornit, ale na jiné weby raději nikoliv), ani spamy.
Diskutujeme k věci.
Anebo taky ne, to už nás tolik nepálí.
Děkujeme, že tato jednoduchá pravidla dodržujete!

Přidej se
k Simiře na

  • Google plus
  • Facebook

Jejda! Nejdřív se musíte přihlásit.

Zadejte Vaši registrační emailovou adresu.

Storno

Nemusíte si pamatovat všechno!

www.simira.cz nemusíte nosit v hlavě, občas se sami připomeneme e-mailem. Nepropásněte nové soutěže o zajímavé ceny, nejžhavější produktové novinky ani informace o off-line trzích.


Prosím zadejte platnou e-mailovou adresu.

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Získejte řadu dalších výhod!


  • Ušetřete čas při nákupu
  • Získejte přehled o stavu vašich objednávek
  • Nenechte si ujít možnost získat slevové kupóny našich prodejců
  • Ovlivněte dění na Simiře svými postřehy a názory
  • Komunikujte přímo s výrobcem a dohodněte detaily své objednávky
  • Nechte si vyrobit své zboží na míru

Chci se registrovatTrvá to jen chviličku :-)